Messi scoorde op groene ‘Rick and Morty’ schoenen

Messi scoorde op groene ‘Rick and Morty’ schoenen

Voetbal-sterren Mo Salah van Liverpool, Lionel Messi van PSG en onze eigen Vivianne Miedema, spelen tegenwoordig op fluorescerende groene voetbalschoenen. De X Speedportal, een speciale creatie van Adidas die voetballers in staat zou stellen om “op zo veel mogelijk manieren zo snel mogelijk te kunnen lopen”.

De fluorescerende groene kleur van de schoenen is gebaseerd op de Amerikaanse animated science fiction sitcom Rick and Morty, in het bijzonder op de cabine waarin de twee tekenfilmfiguren zich laten teleporteren om ‘intergalactische avonturen’ te beleven.

Voor de lancering van de nieuwe schoenen is er een fantastisch filmpje van Rick en Morty.

Zowel Lionel Messi als Mo Salah speelden afgelopen weekeinde op de schoenen, die uitgerust is met een speciale technologie in de zool, die de sprintsnelheid zou moeten verhogen. Opvallend genoeg scoorden beide spelers in hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Mo Salah scoorde, maar het doelpunt bleek niet genoeg om te winnen van Fulham, de wedstrijd eindigde in 2-2. Lionel Messi scoorde zelfs twee keer, waaronder een fantastische omhaal, en een assist. PSG won met 0-5 tegen Clermont Foot.

De X SPEEDPORTAL is een welkome aanvulling op de X-serie. Adidas lanceerde de X-serie in 2020 met de X GHOSTED-schoen met bijgewerkte speedframe-technologie met een zoolplaat die is ontworpen voor onwerkelijke acceleratie. De serie is een milieuvriendelijke poging om de prestaties van atleten te verbeteren, dus het is altijd spannend om te zien wat Adidas naast de line-up zal toevoegen.

X-SPEEDPORTAL-Adidas

Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…

Geef een reactie