Stijlvolle Heren Laarzen

Stijlvolle Heren Laarzen

Niet alleen kunnen laarzen bijna elke outfit een stoer tintje geven, ze zijn ook ongelooflijk duurzaam, bestand tegen slijtage en zien er gewoon goed uit. Echter, met zoveel verschillende stijlen en opties, kan het een uitdaging zijn om de perfecte laarzen te vinden. Er komt tenslotte veel kijken, waaronder stijl, comfort en kwaliteit. Gelukkig zijn we er om je te helpen je beslissing een stuk gemakkelijker te maken met een overzicht van de beste laarzen voor heren. Van formeel tot casual, er is eigenlijk een paar laarzen voor elke gelegenheid. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus welke kies je?! Welnu, hiervoor is deze gids samengesteld om je te helpen beslissen.

Dress Boots

Dress Boots zijn, nou ja, wat je er zelf van maakt. Hoewel ze een een duidelijke favoriet zijn voor formele aangelegenheden, zijn de kledingvoorschriften nu meer ontspannen dan ooit, en een paar nette laarzen moet iedere man eigenlijk in zijn kledingkast hebben staan. – voor een diner, een avondje uit naar de schouwburg of een bruiloft. Mijn favoriet hiervoor is de Blundstone 1308, dat is een Dress Boot met de kleur Rustic Black, een kleur tussen zwart, groen en grijs in. De Dress Boot Blundstone heeft een vierkante neus en een verfijnde zool.

Chelsea Boots

Chelsea boots zijn strakke, modieuze instaplaarzen die in de jaren ’60 door de Beatles en Rolling Stones beroemd zijn gemaakt.Vandaag de dag zijn ze nog steeds populair bij mannen die van een taps toelopende geklede broek of denim houden en omdat deze laarsstijl zo lekker veelzijdig is Mijn persoonlijke favorieten zijn die met glad zwart of bruin leer of een boterzacht bruin of bruin suède.

van-Bommel

van Bommel Chelsea Boots

€ 239,95

Heritage Work Boots

Heritage werklaarzen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende laarzen die je op de hedendaagse markt voor herenkleding zult zien. Ze zijn zo alomtegenwoordig en gewoon omdat ze zo veelzijdig zijn – de meest voorkomende is een laars van stevig bruin leer met een duurzame rubberen zool en een herstelbare Goodyear Welted constructie. Mijn keuze is de Cargotanker van PME Legend. Deze laarzen zien er het beste uit met jeans of chino’s en casual overhemden. Stel je de sfeer van Professor Indiana Jones voor.

heritage-boots

Cargotanker Boots

€ 159,99

Cowboy Laarzen

Natuurlijk moet je een paar western-style oftewel cowboy laarzen hebben. Gelukkig is deze stijl voor echte mannen weer helemaal in en kun je, je outfit weer een exotisch tintje geven. Mijn favoriete cowboylaarzen worden met de hand gemaakt door Sendra Boots en ik draag er een Levi 502 Regular Taper bij.

cowboy-laarzen

Outdoorlaarzen

Als het weer echt slecht wordt, dan heb je een paar outdoor laarzen nodig. Deze zijn veel warmer en bieden meer bescherming tegen druilerig weer. Bovendien houden ze je voeten lekker warm en zitten lekker comfortabel. De I.Jones is voorzien van warm schapenwol in de binnenzijde. Het uitneembare voetbed is gemaakt van zacht schuim met een wollen toplaag. De rubberen profielzool zorgt voor extra grip. De laars is voorzien van een rits, wat het instappen vergemakkelijkt.


Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…
Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…

Geef een antwoord