Sylvie Meis in Aldi lingerie

Sylvie Meis in Aldi lingerie

Sylvie Meis, de 43-jarige ex van Rafael van der Vaart en verleidster van rijke mannen zal u de komende tijd vaak in de Aldi tegenkomen, nee niet omdat het ineens wat minder gaat met, laten we eerlijk zijn, een van de mooiste vrouwen van Nederland maar omdat ze een nieuwe lingeriecollectie heeft, die exclusief bij de Aldi verkrijgbaar is.

De collectie van La Meis

Met lichte pyjama’s, luchtige kamerjassen en lingeriesetjes wordt de nadruk op vloeiende, elegante stoffen en maximaal comfort gelegd. Aldi heeft gekozen voor lichte tinten zoals roze, lichtblauw en wit, maar ook klassieke zwarte negligés en lingerie maken deel uit van de Aldi lingerielijn.

Eerdere samenwerking

Het is niet de eerste keer dat Sylvie Meis een samenwerking aangaat met Aldi. Eerder werkten de twee al samen 2020 voor een collectie dag- en nachtkleding die alleen in Nederland te koop was.

Over haar collectie bij Aldi zegt Sylvie: ‘De reacties op mijn eerste collectie bij Aldi waren echt ongelooflijk. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu voor de tweede keer een collectie kan lanceren, waarmee ik iedere vrouw wil aanspreken. Met mijn nieuwe zomercollectie wil ik iedereen aanmoedigen om iets goeds voor zichzelf te doen en zich daar fijn bij te voelen.’

De lingerielijn van Sylvie Meis is te koop vanaf 9 december in alle ALDI filialen in Nederland.

Geef een reactie