Cadeaus voor de man die alles heeft

Cadeaus voor de man die alles heeft

Kado’s kopen voor de man die alles al heeft, is moeilijk. Dat weten we allemaal. Voor als je een beetje hulp en een flinke dosis inspiratie nodig hebt, heeft onze redactie een handige lijstje gemaakt. Deze samengestelde lijst met de beste luxe cadeaus voor mannen is precies wat je nodig hebt om je vriend of de man in je leven te verrassen met een attent en gedenkwaardig cadeau. Van speelse technische accessoires tot stijlvolle essentials voor je garderobe van betaalbaar tot extravagant, lees verder om onze no-fail luxe cadeaus voor je favoriete man te ontdekken, of je koopt het, als man, gewoon voor jezelf.


Mujjo iPhone 13 Pro Full Leather Wallet Case

Dit eenvoudige en elegante iPhone-hoesje is gemaakt van echt premium leer en gevoerd met luxe Japanse microvezel met een verfijnde satijnachtige afwerking. De met leer beklede knoppen slagen erin om zelfs de meest onhandige handen te weerstaan. Een ideaal cadeau voor een man met stijl.


Stijlvolle cadeau set voor mannen van Hugo Boss.

In deze luxe geschenkverpakking zit een 40ml eau de toilette van de heerlijke Hugo Boss geur Hugo met daarbij een bijpassende sjaal van Michaelis. De sjaal is groen met grijs en gemaakt van heerlijk zacht en niet kriebelende viscose. Een prachtige cadeau set voor mannen met een energieke uitstraling. Verpakt in een luxe geschenkdoos die je zo cadeau kan geven.


Bellroy Note Sleeve Portemonnee

We houden van Bellroy. Alles wat ze maken is goed doordacht en bevat een heleboel functies in een klein en compact formaat om zijn dagelijks leven te verbeteren. Als je een veilig en praktisch cadeau voor hem wilt, is Bellroy’s Note Sleeve een perfecte keuze en gemaakt van het beste volnerfleer. Het heeft alles wat hij nodig heeft. En het ziet er ook nog eens prachtig uit!


Peaky Blinder Irish Whiskey

Met drank kan je nooit verkeerd gaan, deze Peaky Blinder Irish Whiskey is een rijke, soepele en drievoudig gedistilleerde Ierse whiskey: een eerbetoon aan de favoriete drank van deze televisiebende. De drank is geproduceerd door Sadler’s, een familiebedrijf dat eigenaar is van een aantal van de pubs waar vroeger de echte Peaky Blinder’s aan de bar zaten.

peaky-blinders-whiskey

Nog nooit een Irish Whiskey gehad? De Peaky Blinder is uitstekend begin. De fles heeft een klassiek design, met koperen details, die de aangename karamelkleur van de whisky benadrukken.

19,45 €


Jabra Elite Active Wireless Earbuds

Dit geschenk is pure motivatie om hem te helpen zijn grenzen te verleggen tijdens het trainen. Het beste cadeau voor een man die graag hardloopt of naar de sportschool gaat, deze elite-oordopjes van Jabra zijn speciaal ontworpen voor een actieve levensstijl. Ze passen comfortabel en veilig in het oor om daar te blijven, wat je ook doet.


Gucci Guilty Absolute Pour Homme

Met een lekkere luxe afstershave, kan je nooit fout zitten Gucci Guilty Absolute Pour Homme is een heerlijk mannenparfum die de hele dag blijft hangen. De geur is modern, exotisch en ongelooflijk intens. Zoals de naam al doet vermoeden, is Gucci Guilty een buitengewoon schuldig genoegen.


Adidas Essentials Trefoil Hoodie

Elke man heeft een klassieke en duurzame hoodie in zijn garderobe nodig. Deze Adidas Essentials Trefoil Hoodie in lichtgrijs, is onze favoriete optie voor het perfecte cadeau. Behaagelijk met zijn pluche fleece stof. Het is minimalistisch en tijdloos en deze hoodie is gemaakt met gerecycled materiaal, dus nog milieu-vriendelijk ook.


Overhemd van Profuomo

Een echt mooi kwaliteits overhemd (geen C&A’ tje): Dit Profuomo Slim Fit Overhemd in de kleur wit is gemaakt van de beste materialen en stoffen van de beste Italiaanse wevers. Dit overhemd van hoge kwaliteit is ook gemaakt van een fijne Royal Two-Ply Twill 100% Katoen stof. Het resultaat is een elegante easy carees overhemd.

overhemd-profuomo

Profuomo Slim Fit Overhemden – de klassieke getailleerde herenoverhemden voor zaken en vrije tijd

Profuomo staat bekend om het gebruik van alleen de beste materialen en stoffen van de beste Italiaanse wevers. Dit overhemd van hoge kwaliteit is ook gemaakt van een fijne Royal Two-Ply Twill 100% Katoen stof. Het resultaat is een elegante, Easy carees Overhemd.

€ 119,95


Luxe Vulpen met gouden accenten

Een exclusieve vulpen van het merk Baoer: Fascinerend en precieze schrijfinstrumenten die de eerste vereiste vorm voor een aantrekkelijk en expressief handschrift is. Kwaliteit tot in de puntjes en een chique vulpen die gezien mag worden.

Sony Cybershot DSC-W810

Met de Sony Cybershot DSC-W810 leg je alles leuk en snel vast. De camera heeft geen ingewikkelde instellingen, maar een aantal hulpstanden waarop de camera bij verschillende situaties de juiste instellingen selecteert of een automatische stand die helemaal alles voor je regelt! 

Hugo Boss Heren Pyjamabroek 

Bied hem de luxe om in stijl te ontspannen, gemaakt van een ademend en rekbaar materiaal en misschien. In deze pyjamabroek ziet hij er zelfs ’s nachts uit om door een ringetje te halen!


Apple Watch Series 7

De Apple Watch is het populairste horloge ter wereld. Als hij een iPhone heeft maar dit horloge nog niet heeft, is dit een geweldig cadeau voor een speciale gelegenheid. Met een nieuw en groter scherm en een snel oplaadbare batterij is de Apple Watch Series 7 gemakkelijker dan ooit in gebruik.


Creed Aventus 100 ml – Eau de Parfum – Herenparfum

De wereldberoemde Creed Aventus is misschien wel de meest populair geur voor heren ooit gemaakt. Creed Aventus is een fruitig en rijk parfum. Deze bijzondere herengeur staat voor kracht, visie, macht en succes. 

Creed heeft met deze Aventus een van de meest speciale, verfijnde herenparfums ooit gemaakt. Dit luchtje is bekend bij de luxere kringen der aarde en weet door zijn heerlijke geur man en vrouw te betoveren. De prijs is wel aan de hoge kant, voor een betaalbaar en goed alternatief klik HIER.


Retro voetbal shirt

Geef hem een prachtig retro shirt van zijn voetbalheld of lievelingsclub.(Dit is iets wat mannen van dromen maar nooit zelf durven te kopen).

Maradonna-shirt

Dit is het Argentinië retro voetbalshirt 1986 van COPA Football uit de officiële Maradona collectie. Het Argentinië retro shirt is gebaseerd op het voetbalshirt welke door Maradona gedragen werd tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in 1986. Op de rug is het retro shirt voorzien van nummer 10.

€ 69,95


Sennheiser HD 599 – Over-ear koptelefoon

De Sennheiser HD 599 is zowel voor muziekliefhebbers als voor gamers een prachtige koptelefoon. Doordat de geluiden ruimtelijk zijn is het niet meer nodig om virtueel 5.1 of 7.1 surround sound aan te doen waardoor gamers een grote boost krijgen in geluidskwaliteit.Zijn ontwerp is eersteklas. Van de bruine stiksels op de hoofdband tot aan de matte metallic details op de oorschelpen en hoofdband. In combinatie met zijn tijdloze ivoren kleurstelling, dragen deze subtiele accenten bij aan de directe impressie van substantie en kwaliteit van de HD 599.

Geef een reactie