Cadeaus voor de man die alles heeft

Cadeaus voor de man die alles heeft

Kado’s kopen voor de man die alles al heeft, is moeilijk. Dat weten we allemaal. Voor als je een beetje hulp en een flinke dosis inspiratie nodig hebt, heeft onze redactie een handige lijstje gemaakt. Deze samengestelde lijst met de beste luxe cadeaus voor mannen is precies wat je nodig hebt om je vriend of de man in je leven te verrassen met een attent en gedenkwaardig cadeau. Van speelse technische accessoires tot stijlvolle essentials voor je garderobe van betaalbaar tot extravagant, lees verder om onze no-fail luxe cadeaus voor je favoriete man te ontdekken, of je koopt het, als man, gewoon voor jezelf.


Mujjo iPhone 13 Pro Full Leather Wallet Case

Dit eenvoudige en elegante iPhone-hoesje is gemaakt van echt premium leer en gevoerd met luxe Japanse microvezel met een verfijnde satijnachtige afwerking. De met leer beklede knoppen slagen erin om zelfs de meest onhandige handen te weerstaan. Een ideaal cadeu voor een man met stijl.


Stijlvolle cadeau set voor mannen van Hugo Boss.

In deze luxe geschenkverpakking zit een 40ml eau de toilette van de heerlijke Hugo Boss geur Hugo met daarbij een bijpassende sjaal van Michaelis. De sjaal is groen met grijs en gemaakt van heerlijk zacht en niet kriebelende viscose. Een prachtige cadeau set voor mannen met een energieke uitstraling. Verpakt in een luxe geschenkdoos die je zo cadeau kan geven.


Bellroy Note Sleeve Portemonnee

We houden van Bellroy. Alles wat ze maken is goed doordacht en bevat een heleboel functies in een klein en compact formaat om zijn dagelijks leven te verbeteren. Als je een veilig en praktisch cadeau voor hem wilt, is Bellroy’s Note Sleeve een perfecte keuze en gemaakt van het beste volnerfleer. Het heeft alles wat hij nodig heeft. En het ziet er ook nog eens prachtig uit!


Jabra Elite Active Wireless Earbuds

Dit geschenk is pure motivatie om hem te helpen zijn grenzen te verleggen tijdens het trainen. Het beste cadeau voor een man die graag hardloopt of naar de sportschool gaat, deze elite-oordopjes van Jabra zijn speciaal ontworpen voor een actieve levensstijl. Ze passen comfortabel en veilig in het oor om daar te blijven, wat hij ook doet.


Gucci Guilty Absolute Pour Homme

Met een lekkere luxe afstershave, kan je nooit fout zitten Gucci Guilty Absolute Pour Homme is een heerlijk mannenparfum die de hele dag blijft hangen. De geur is modern, exotisch en ongelooflijk intens. Zoals de naam al doet vermoeden, is Gucci Guilty een buitengewoon schuldig genoegen. Hij zal het vast leuk vinden.


Adidas Essentials Trefoil Hoodie

Elke man heeft een klassieke en duurzame hoodie in zijn garderobe nodig. Deze Adidas Essentials Trefoil Hoodie in lichtgrijs, is onze favoriete optie voor het perfecte cadeau. Behaagelijk met zijn pluche fleece stof. Het is minimalistisch en tijdloos en deze hoodie is gemaakt met gerecycled materiaal, dus nog milieu-vriendelijk ook.


Hugo Boss Heren Pyjamabroek 

Bied hem de luxe om in stijl te ontspannen, gemaakt van een ademend en rekbaar materiaal en misschien. In deze pyjamabroek ziet hij er zelfs ’s nachts uit om door een ringetje te halen! en wie weet mag je de broek weleens lenen voor koude nachten.


Apple Watch Series 7

De Apple Watch is het populairste horloge ter wereld. Als hij een iPhone heeft maar dit horloge nog niet heeft, is dit een geweldig cadeau voor een speciale gelegenheid. Met een nieuw en groter scherm en een snel oplaadbare batterij is de Apple Watch Series 7 gemakkelijker dan ooit in gebruik. Het zal hem helpen zijn gezondheid in de gaten te houden, fit te blijven en altijd verbonden te blijven (met jou?).


Tom Ford Fucking FabulousEau De Parfum Spray

Exclusief en heerlijk deze Fucking Fabulous Eau De Parfum . Dit parfum is geen gewone geur, want het bevat tonen van liswortel, een van de meest exclusieve ingrediënten die uit Italië komen maar het is ook Fucking duur, als je een goed alternatief zoekt, kijk dan bij onze lijst van de top 5 aftershaves. Maar koop je het, dan maak je zeker indruk bij hem.


Geef een antwoord