Bang & Olufsen’s updated Beoplay Portal

Bang & Olufsen’s updated Beoplay Portal

Bang & Olufsen Beoplay 

Wat premium gaming hoofdtelefoons betreft, zal het moeilijk zijn om een betere te vinden dan de Beoplay van Bang & Olufsen. Terwijl het Deense high-end consumentenelektronicabedrijf een uitstekende reputatie heeft vanwege het produceren van elektronica van wereldklasse, spant zijn audioapparatuur echt de kroon.

Bovenop de geweldige koptelefoons en oortelefoons van Bang & Olufsen zijn de op gaming gerichte Beoplay-hoofdtelefoons, vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit, een klasse apart. Nu update Bang & Olufsen zijn Beoplays zodat een nog groter deel van de gaminggemeenschap van deze uitzonderlijke gaming hoofdtelefoons kan genieten .

De updated Beoplay Portal scoort op alle fronten. Van uiterlijk tot prestaties en comfort, Bang & Olufsen heeft overduidelijk een hoofdtelefoon gemaakt die een stuk beter is dan de rest. Dit knappe stukje electronica biedt high-fidelity 3D-geluid, zodat gebruikers zich volledig ondergedompeld voelen in hun videogames.

Dolby Atmos-technologie

De Beoplay Portal biedt een surround sound-ervaring met dreunende bassen, heldere hoge tonen en diepe middentonen.De vernieuwde Beoplay Portal zal ook een nieuwe Adaptive Active Noise Cancellation-technologie bevatten, met behulp van een hybride oplossing die feed-forward en feed-back ANC combineert, en Own Voice, waardoor gebruikers zichzelf kunnen horen terwijl externe ruis wordt onderdrukt.

Bang & Olufsen gebruikte ook verschillende krachtige microfoons om een “virtuele boom” te creëren die werkt als een traditionele gaming-microfoon zonder dat de onhandige plastic extensie je in de weg zit.

Playstation compatibiliteit

De belangrijkste update van de Beoplay Portal is echter Playstation-compatibiliteit. De Beoplay Portal’s werkten alleen met pc en Xbox, maar deze nieuwste versie voegt Sony’s playstation 5 toe aan de mix, dankzij de nieuwe USB-dongle met draadloze 2,4 GHz-connectiviteit.

Natuurlijk zijn Bluetooth 5.1 en aptX Adaptive nog steeds beschikbaar voor gamen onderweg, maar pc- en PlayStation-gebruikers moeten de dongle gebruiken voor de beste ervaring. De hoofdtelefoon is ook voorzien van Bluetooth, zodat gebruikers ze ook kunnen koppelen met hun andere apparaten, waaronder mobiele game-apparaten zoals de Nintendo Switch.

Bang&Olufsen’s-updated-Beoplay-Portal
Beoplay Portal

Extreem lange batterijduur

Maar de Beoplay Portal houdt daar niet op indruk te maken. De batterijduur is duizelingwekkend en biedt 19 uur draadloos gamen voor pc en Playstation, waardoor de mogelijkheden van de Portal volledig worden benut. Als je de Portal niet gebruikt met je PC of Playstation, kan hij bogen op een immense Bluetooth 42 uur-batterijduur, zelfs met actieve ruisonderdrukking.

Afgezien van de prestatiemogelijkheden zien deze over-ears er fantastisch uit, met een slank en eigentijds ontwerp. De Beoplay Portal Gaming-koptelefoon is verkrijgbaar in zwart antraciet, grijze mist en marineblauw. Ze zijn uitgerust met aluminium oorschelpen en memory foam oorkussens. Het is veilig om te zeggen dat Bang & Olufsen zichzelf opnieuw overtrof bij het maken van deze elite gaming-koptelefoon.

De Bang & Olufsen Beoplay Portal-gaming koptelefoon kost € 499 en is nu verkrijgbaar bij Bang & Olufsen.Geef een reactie