Conor McGregor’s Whisky Proper No. Twelve is op zoek naar een ‘professionele feestganger’

Conor McGregor’s Whisky Proper No. Twelve is op zoek naar een ‘professionele feestganger’

Het Ierse whiskymerk Proper No. Twelve van de MMA-kampioen Conor McGregor’s heeft een zoektocht aangekondigd naar een Professional feestganger, wat betekent dat je eindelijk betaald kunt worden voor het drinken van drank en het roepen van ‘The Champ is here’. Je weet wel, de gewone zaterdagavond dingen.

De feestganger moet helpen om de beroemde Ierse whisky te introduceren bij drinkers in de VS. In die rol zal hij ook de reis naar Ierland maken om iets meer te leren over hoe de whisky wordt gemaakt, en de Black Forge Inn van Conor McGregor bezoeken.

“Ik ben op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken en harder dan ooit wil werken”, zegt McGregor, de oprichter van Proper No. Twelve. “Ik begon met niets en ben nu de CEO van het snelst groeiende Ierse whiskymerk in Amerika. Denk je dat je het in je hebt om voor Proper No. Twelve te werken? Solliciteer voor een passende baan als Professional feestganger en kom bij mij werken.”

Volgens de officiële functiebeschrijving is de Proper No. Twelve Professional feestganger fulltime, waarbij de gelukkige kandidaat is aangesteld om fight night-kijkfeesten en bar-evenementen te organiseren, nieuwe cocktails te maken en de sociale kanalen van Proper No. Twelve te runnen.

De droombaan komt op een goed moment voor het Ierse whiskymerk. Met geruchten dat de meervoudig UFC-kampioen een terugkeer naar de octagon op het oog heeft, kun je er zeker van zijn dat de verkoop van zijn whisky alleen maar zal groeien. Sinds de lancering vijf jaar geleden is Proper No. Twelve zelfs een van de meest verkochte whisky’s in de VS geworden.

Om te solliciteren, moeten kandidaten een video maken waarin wordt benadrukt hoe ze de “juiste levensstijl” leven met behulp van de hashtag #GETAPROPERJOB. Zodra de clip is gedeeld met je sociale kanalen, kun je het online formulier gebruiken voordat de stemming begint. De applicatie loopt van 20 september tot 20 oktober, maar helaas voor ons Nederlandse feestbeesten, is deze droombaan alleen voor onze vrienden in de Verenigde Staten. Bovendien moeten ze 21+ zijn en geautoriseerd om in de VS te werken. Gekwalificeerde kandidaten moeten vaardigheid hebben in verkoop en marketing, samen met sterke communicatie- en managementvaardigheden.

Conor McGregor, en zijn team zochten naar een plek en mensen die dezelfde passie voor Ierland en zijn whiskey deelden. Hij vond deze bij de oudste whiskeystokerij op het Ierse eiland en creëerde samen met zijn meester-distilleerder een unieke en bijzondere blend. Met veel vallen en opstaan werkten ze samen aan een mix van zoete Ierse graan en single malt Ierse whiskey. Het resultaat, een zachte evenwichtige whiskey met hints van vanille, honingachtige zoetheid en getoast hout.


Geef een reactie