De mooiste vrouwen van voetballers wk 2022

De mooiste vrouwen van voetballers wk 2022

Het WK 2022 in Qatar is begonnen en de voetbalsterren doen op het veld hun uiterste best om hun land naar voetbal-glorie te leiden. Maar door wie worden deze topspelers gesteund en verzorgd? Wie is de vrouw achter de topvoetballer, oftewel de WAG.

WAGS is een acroniem dat wordt gebruikt om te verwijzen naar de wives and girlfriends (echtgenotes en vriendinnen) van vooraanstaande sporters. De term kan ook in het enkelvoud, WAG, worden gebruikt om te verwijzen naar een specifieke vrouwelijke partner of levenspartner die een relatie heeft met een sporter. De term werd voor het eerst gebruikt door de Britse roddelpers om te verwijzen naar de echtgenotes en vriendinnen van spraakmakende voetballers, oorspronkelijk het Engelse nationale voetbalteam.

Georgina Rodríguez – vrouw van Cristiano Ronaldo

Ronaldo, de geplaagde superster van Portugal (Klik HIER om zijn interview over Manchester United te lezen) kan altijd nog terecht bij zijn prachtige vrouw. Georgina is een 28-jarig Spaans model, danseres, influencer, zakenvrouw en moeder van Cristiano’s vier kinderen en heeft haar eigen real-life soap op Netflix genaamd ‘I Am Georgina’.

Mikky Kiemeney – Verloofde van Frenkie de Jong

De middenvelder van Barcelona, Frenkie de Jong (25) heeft zijn vriendin Mikky Kiemeney (24) onlangs ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Amerika. De twee zijn al samen sinds de middelbare school, dus het was zeker geen overhaaste beslissing. Mikky De Jong is geboren op 17 april 1998 in Hilvarenbeek en heeft tegenwoordig haar eigen kledinglijk genaamd: MIKKYKI.

Michele Lacroix – vrouw van Kevin De Bruyne

Het Belgisch elftal is niet zo goed begonnen aan het WK-2022 en ook Kevin de Bruyne deelt in de malaise. Gelukkig voor hem heeft hij één van de mooiste vrouwen om zijn zorgen te doen vergeten. Michèle Lacroix,de beeldschone Belgische heet eigenlijk Michèle de Bruyne, want de twee zijn sinds 2017 getrouwd. De beeldschone Belgische waarmee hij in 2017 getrouwd is. Inmiddels heeft het stel al drie kinderen, en werkt Michele als gastvrouw in Belgie.

Antonella Roccuzzo – vrouw van Lionel Messi

Eigenlijk is Lionel Messi, de verloser van Argentinie, al zijn hele leven samen met zijn Antonella. De twee kennen elkaar namelijk al vanaf hun vijfde levensjaar. Toch duurde het tot 2017 voordat ze in het huwelijksbootje stappen. de schone Antonela is een half jaar jonger dan Lionel heeft heeft gestudeerd aan de Universiteit van Rosario. Ze volgde de opleiding voedingswetenschappen. Ook heeft de Argentijnse model gestaan ​​voor verschillende producten, waaronder het modelabel Ricky Sarkany.

Noa van der Bij – vriendin van Cody Gakpo

Cody Gakpo lijkt helemaal door te breken tijdens het WK-2022 en de verwachting is dan ook dat Gakpo niet lang meer bij PSV zal spelen. De vraag is of zijn vriendin Noa van der Bij, hem zal volgen naar het buitenland. De knappe blondine heeft namelijk ook een eigen carriere als Junior Booker bij Cachet Models. De 23-jarige schoonheid heeft een HBO-studie aan de Avans Hogeschool afgerond.


Geef een reactie