Marijn Kuipers

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, de blonde Friezin, die menig mannenhart sneller doet klopen is niet alleen één van de mooiste vrouwen van Nederland maar ook het gezicht van het populaire social mediamerk RUMAG. Voor het platform interviewt ze met enige regelmaat Bekende Nederlanders.Verder timmert deze schoonheid behoorlijk aan de weg in het social media wereldje. Haar video’s en foto’s worden massaal bekeken op Instagram (nu al 303K followers), YouTube en met name TikTok.

Marijn heeft een fantastisch lichaam en dat onderhoud ze ook door regelmatig in de sportschool te verschijnen. Op ‘gymarijn’, een speciaal Instagram account houdt ze haar voortgang bij en geeft ze advies over zaken als voeding en fitness.

Voor het lingeriemerk Hunkemöller had Marijn Kuipers, onlangs een aantal setjes aangepast.

Ook het goede doel ligt Marijn na aan het hart. Met name de stichting Make-A-Wish, waar ze ambassadrice voor is. Over het liefdesleven van Marijn Kuipers is weinig bekend, dit houdt ze namelijk het liefste privé.

Wil je een persoonlijke boodschap laten opnemen door Marijn? kijk dan bij: ShoutOut.VIP


Geef een reactie