Abbey Hoes in Costa!!

Abbey Hoes in Costa!!

Abbey Hoess, die onlangs is uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland door FHM speelt samen met Katja Schuurman in de nieuwe Nederlandse feelgood film Costa!!

Anna (Abbey Hoes) gaat deze keer zelf op vakantie. Samen met haar beste vriendin Bibi die gespeeld wordt door Stephanie van Eer, gaan ze naar de zonnige Spaanse badplaats Salou. Daar aangekomen gaan ze op zoek naar de fameuze club Costa waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) vroeger als propper werkte. Helaas blijkt de club al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet onze Anna alles op alles om van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de warme costa kan. Zal Anna, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Abbey-Hoes

Onze interesse gaat uiteraard uit naar Abbey Hoes, deze 27-jarige actrice kunnen we wel bestempelen als één van de mooiste dames die Nederland de laatste tijd heeft voortgebracht. Omdat ze nu wederom in de belangstelling staat vanwege de film Costa!!, hebbben we alle sexy foto’s van haar bij elkaar gezocht. Geniet ervan, maar met mate.

Het is voor ons mannen wel zonde, dat Abbey-Hoes verliefd is geworden op de set van Costa!! op een camera-man. Je kan Abbey volgen op Instagram, samen met 162.000 andere volgers.

Abbey Hoes in lingerie van Hunkemöller.


Geef een reactie