Dit is de bloedmooie vriendin van Max Verstappen

Dit is de bloedmooie vriendin van Max Verstappen

De glamoureuze vriendin van Max Verstappen heet Kelly Piquet, en is de dochter van F1-legende Nelson Piquet die drie maal wereldkampioen F1 werd.

De Braziliaanse schoonheid, 32, begon te daten met F1-Wereldkampioen Max Verstappen, eind 2020.

Kelly

Piquet is een model, geboren in Duitsland, die regelmatig haar rondingen op Instagram laat zien aan meer dan 500.000 volgers.

Eerdere relatie

Kelly Piquet is gek op mannen die in snelle auto’s rijden en had een voormalige romance met ex-F1-ster Daniil Kvyat. Ze begonnen te daten in 2016, maar zijn in 2019 uit elkaar gegaan. In die tijd kregen ze samen één dochter, Penelope, die nu een 2-jarige is. Verstappen speelt regelmatig de rol van liefhebbende stiefvader en deelt online afbeeldingen met haar.

Ook Max had begin 2020 een relatie. Hij was toen samen met de eveneens zeer aantrekkelijke Dilara Sanlik, maar het stel ging in oktober dat jaar uit elkaar. 

kelly

Carrière

Kelly is niet alleen beeldschoon, ze heeft ook nog eens een behoorlijke carrière achter de rug. Als puber ging ze naar een kostschool in Engeland, ze haalde haar middelbareschooldiploma in Brazilië en vertrok vervolgens naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie te studeren. Tijdens en na haar studie ontdekte ze de wondere wereld van de mode. Niet alleen wist ze met haar prachtige looks een modellencontract in de wacht te slepen, ook ging ze aan de slag bij grote merken als Bergdorf Goodman en de Latijns-Amerikaanse Vogue.

kelly
kelly

Nederlands

De mooie Kelly is half Nederlands, haar moeder is namelijk het bekende Nederlandse model Sylvia Tamsma. Of Kelly ook Nederlands spreekt, is niet bekend. maar Max kan haar daar vast wel mee helpen. In ieder geval feliciteren wij Max met zijn mooie vrienden en natuurlijk met zijn wereldkampioenschap Formule 1.


Geef een reactie