Luna Stevens de meest sexy vrouw van Belgie

Luna Stevens de meest sexy vrouw van Belgie

Luna Stevens is de ex van KV Mechelen-speler Sandy Walsh – die vroeger voor verschillende jeugdelftallen van Nederland uitkwam  – maar wij zien haar nog steeds als een WAG. De naam Sandy Walsh doet niet bij iedere voetballerfan direct een belletje rinkelen. De 26-jarige verdediger staat onder contract bij het Belgische KV Mechelen, maar heeft als droom voor het Nederlands elftal te spelen, maar genoeg over Walsh, zijn ex Luna Stevens is een creatieve duizendpoot vooral bekend als ‘influencer’.

luna

De prachtige blondine timmert hard aan de weg als model en heeft daarnaast ook nog haar eigen lingerie-lijn.

“Ik heb de dingen in mijn dagelijks leven graag spicy” (foto’s)

Wie haar volgt op Instagram weet dat haar foto’s vrij ‘uitdagend’ zijn, daarover is Luna duidelijk: “Dat is nu eenmaal wie ik ben. Ik ben graag uitdagend en voel me graag sexy. Ik heb de dingen in mijn dagelijks ook graag spicy. Daar is ook niks mis mee: ik ben trots op wie ik ben, hoe ik eruitzie en op mijn lichaam. Dan vind ik dat het gezien mag worden. De foto’s geven mij veel zelfvertrouwen. Op die manier wil ik ook andere vrouwen ­inspireren om trots te zijn op wie ze zijn.”

luna

Wat de toekomst betreft is Luna duidelijk: “Binnen vijf jaar hoop ik een begrip te zijn in de Belgische lingeriewereld. Het liefst wil ik snel ook starten met enkele pop-upwinkels in grote steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel… en liefst ook eentje in Hasselt.”

luna

Behalve Instagram heeft Luna ook een eigen website: Moonbyluna.com


Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

“Ik hou ervan verliefd te zijn en me kwetsbaar op te stellen”, zegt Pamela Anderson in de nieuwe Netflix-documentaire Pamela, A…

Sylvia Geersen is de bachelorette

Sylvia Geersen begint haar zoektocht naar de liefde als De Bachelorette. In dit nieuwe seizoen zal ze maar liefst 17…

10 sexy vrouwen om te volgen op instagram

10 mooie en sexy vrouwen om te volgen op instagram. uitgezocht door de redactie van mannenmag.nl 10. Emily Sears View…

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, de blonde Friezin, die menig mannenhart sneller doet klopen is niet alleen één van de mooiste vrouwen van…

De mooiste vrouwen van voetballers wk 2022

Het WK 2022 in Qatar is begonnen en de voetbalsterren doen op het veld hun uiterste best om hun land…

Geef een antwoord