Luna Stevens de meest sexy vrouw van Belgie

Luna Stevens de meest sexy vrouw van Belgie

Luna Stevens is de ex van KV Mechelen-speler Sandy Walsh – die vroeger voor verschillende jeugdelftallen van Nederland uitkwam  – maar wij zien haar nog steeds als een WAG. De naam Sandy Walsh doet niet bij iedere voetballerfan direct een belletje rinkelen. De 26-jarige verdediger staat onder contract bij het Belgische KV Mechelen, maar heeft als droom voor het Nederlands elftal te spelen, maar genoeg over Walsh, zijn ex Luna Stevens is een creatieve duizendpoot vooral bekend als ‘influencer’.

luna

De prachtige blondine timmert hard aan de weg als model en heeft daarnaast ook nog haar eigen lingerie-lijn.

“Ik heb de dingen in mijn dagelijks leven graag spicy” (foto’s)

Wie haar volgt op Instagram weet dat haar foto’s vrij ‘uitdagend’ zijn, daarover is Luna duidelijk: “Dat is nu eenmaal wie ik ben. Ik ben graag uitdagend en voel me graag sexy. Ik heb de dingen in mijn dagelijks ook graag spicy. Daar is ook niks mis mee: ik ben trots op wie ik ben, hoe ik eruitzie en op mijn lichaam. Dan vind ik dat het gezien mag worden. De foto’s geven mij veel zelfvertrouwen. Op die manier wil ik ook andere vrouwen ­inspireren om trots te zijn op wie ze zijn.”

luna

Wat de toekomst betreft is Luna duidelijk: “Binnen vijf jaar hoop ik een begrip te zijn in de Belgische lingeriewereld. Het liefst wil ik snel ook starten met enkele pop-upwinkels in grote steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel… en liefst ook eentje in Hasselt.”

luna

Behalve Instagram heeft Luna ook een eigen website: Moonbyluna.com


ivana-knoll

Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024

Ivana Knöll, de Kroatische schoonheid die tijdens het WK in Qatar opviel met haar opvallende outfits – zal aanwezig zijn…

Instagram Babes van de week

Ook deze week weer de nieuwste en lekkerste instagram-posts van sexy vrouwen verzameld: Miljuska View this post on Instagram A…

Paige VanZant op Onlyfans

Paige VanZant heeft zichzelf de afgelopen tien jaar op de kaart gezet als MMA-vechter. En hoewel ze een behoorlijke reputatie…

Barbie en Nicolleke op OnlyFans

De carrièrepaden van Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis en Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, vertonen…

Alica Schmidt: de meest sexy atlete ter wereld

Alica Schmidt werd geboren op 8 november 1998 in Worms, Duitsland. Deze vrouw, die de bijnaam ‘de meest sexy atlete…

Geef een reactie