Naomy van Beem de vriendin van Rico Verhoeven

Naomy van Beem de vriendin van Rico Verhoeven

Rico en Naomy hebben in ieder geval al iets gemeen: hun liefde voor sport. Naomy van Beem is een personal trainer, businesswomen en moeder van een zoon. Net als vele anderen schommelde Naomy vanaf een jonge leeftijd met haar gewicht. Met een liefde voor patat en chocola heeft ze het altijd lastig gehad om op gewicht te blijven. De ene maand was ze vol en de andere maand weer slank. ‘Het schommelde zo erg. It happened overnight’ zegt Naomy.  Ze heeft haar eigen business NVB Hustle Hard en haar eigen personal training-app.

Naomy-van-Beem

Naomy heeft al meer dan 100K volgers op Instagram en die houdt ze regelmatig op de hoogte van haar leven als sporter en influencer. Ze geeft personal trainingen aan vrouwen en mannen, daartussen zitten ook bekende Nederlanders zoals o.a. Jandino, Kim Feenstra, Boef en jawel Rico Verhoeven.

Naomy-van-Beem

De 32-jarige Naomy van Beem heeft een zoon uit een andere relatie en is daarme te zien geweest in het progamma Steenrijk, Straatarm van SBS6.

We wensen de regerend Glory Heavyweight Champion en Fitgirl Naomy het allerbeste voor de toekomst en wij kijken nog even naar de beste instagram foto’s van Naomy.

tweedehands-herenschoenen

Geef een reactie