Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze was tot voor kort samen met voormalig prof-voetballer Gregory van der Wiel (34) met wie ze twee kinderen heeft. Maar het stel heeft onlangs na acht jaar een punt achter hun relatie gezet.

Geboren in Kortrijk, België, is Rose Bertram een echte Vlaamse schoonheid die het goed doet in de modellenwereld. Ze werkt al sinds haar zestiende voor verschillende kledingmerken, onder andere voor: H&M, L’Oreal en Hunkemöller. In 2015 was ze zelfs het eerste Belgische model dat in de swimsuit-issue stond van Sports Illustrated. In 2017 kreeg ze dat opnieuw voor elkaar maar dat mag geen verrassing zijn want wat een lichaam.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Verder heeft ze ook geposeerd voor: Vogue Italy, GQ U.S. and LOVE Magazine

Rose-Bertram

Rose Bertram heeft op Instagram een trouwe aanhang van 829K followers

“Ik ben momenteel single and ready to mingle“, aldus de schone Vlaamse.

Rose beleeft ‘gezellige nacht’ met andere deelnemer Expeditie Robinson

In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson doet deze, nu vrijgezelle, schoonheid ook mee, met onder anderen Juultje Tieleman, Liza Sips, Marion Pauw en Thijs Boermans. Maar Rose en Thijs zouden zich niet zo netjes hebben gedragen tijdens de opnames.

,,Tijdens de opnames van Expeditie Robinson waren Gregory van der Wiel en zij al uit elkaar en heeft ze het heel gezellig gehad met Thijs Boermans”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Zo gezellig dat er iets is gebeurd tussen de twee.”

Rose zou zelfs het programma vroegtijdig verlaten hebben na de hete tropische nacht met Thijs…

Is Kylian Mbappé, de nieuwe vriend van Rose Bertram?

Volgens de geruchtenmolen is de ex van Gregory van der Wiel, de nieuwe vriendin van de ster van de voetbalclub Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé. Maar echt bewijs is daarvoor nog niet geleverd. Het management van Rose liet weten: “Geen commentaar op haar nieuwe liefde. Rose heeft het leuk in Parijs en geniet van haar single life.” Met even later de correctie: “Geen commentaar op een nieuwe liefde.”


Geef een reactie