Juultje Tieleman in Expeditie Robinson

Juultje Tieleman in Expeditie Robinson

De prachtige Juultje Tieleman (Dirksland, 7 juli 1999), is een Nederlandstalige vlogster op YouTube en influencer op Instagram. In maart 2022 had ze op Instagram 1 miljoen volgers, en nu is deze Nederlandse schoonheid één van de deelnemers aan Expeditie Robinson.

Juultje-Tieleman

Juultje Tieleman kan je onder andere kennen van haar relatie met Youtuber Gio Latooy of via haar bekende Instagram page. De relatie met Gio Latooy is al een lange tijd  uit maar Juultje heeft niet stil gezeten na haar relatie met Gio

Juultje Tieleman werd in eerste instantie bekend dankzij van haar relatie met Youtuber Gio Latooy, en bekende Instagram page. Nadat de relatie met Gio over was werd Juultje wel erg vaak gezien met Rijk Hofman, eveneens bekend van Youtube. Een relatie is echter nooit bevestigd.

Daarna werd Juultje steeds vaker met Don de Jong gespot.En inderdaad ook een YouTuber, maar nog geen half jaar na deze relatie kreeg Juultje iets met Koen van Heest, die verrassend genoeg ook een bekende YouTuber is.

Juultje-Tieleman
Juultje Tieleman in haar weekvlog: ‘Zelfbruiner gone wrong?!

Juultje Tieleman in Expeditie Robinson, het programma is opgenomen in Maleisië en wordt dit jaar gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson start 29 augustus, en zal te zien op RTL4 en Videoland.

Dit zijn alle kandidaten van Expeditie Robinson op een rij:

Iliass Ojja (acteur), Susan Radder (actrice), London Loy (tv-kok), Laura Vlasblom (zangeres), Dennis Wilt (weerman), Liza Sips (actrice), Thijs Boermans (acteur), Niels Oosthoek (presentator), Devrim Aslan (champion in ‘Beat The Champions‘), Rose Bertram (model), Vincent Vianen (choreograaf/danser), Juultje Tieleman (YouTuber), Ferry Weertman (ex-topsporter), Chatilla van Grinsven (ex-topsporter), Mike Weerts (acteur), Kirsten Westrik (presentatrice), Niek Roozen (acteur), April Darby (zangeres), Dzifa Kusenuh (actrice/presentatrice), Harry Piekema (acteur) en Marion Pauw (schrijfster)

Juultje Tieleman op Instagram:


Geef een reactie