Sarah Salah – de nieuwe vriendin van André Hazes jr

Sarah Salah – de nieuwe vriendin van André Hazes jr

André Hazes jr, heeft weer een nieuwe vriendin en haar naam is Sarah, Nee niet Sarah van Soelen. Dat is één van de vele exen van de Hazes-telg. Deze nieuwe Sarah is van Marokkaans-Egyptische afkomst en woont in Amsterdam. Sarah 2.0 heeft een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de THIM Hogeschool in Nieuwegein (Utrecht). Bekijk de foto’s van André zijn nieuwe vlam:

Sarah-viiendin-van-AndreH

Sarah en André zouden elkaar in augustus dit jaar hebben leren kennen in de Harbour Club in Vinkeveen. Het nieuwe stel heeft dat knap buiten de pers weten te houden. Totdat er een filmpje opdook bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, waarin beide te zien zijn in een vliegtuig. Naar verluid op weg naar Dubai.

Bekijk het filmpje van André en Sarah.

Opvallend genoeg ging na het online komen van het filmpje, het instagram-account van Sarah meteen op Prive. Misschien is het ook niet helemaal toevallig dat het filmpje net nu gelekt is. André Hazes komt vanaf 20 oktober met zijn eigen docureeks op Videoland.

Sarah-Andre-Hazes

Sommige media speculeren dat de publiciteit, André Hazes nu wel goed uitkomt. Het filmpje is namelijk van zo dichtbij genomen dat de twee het wel gemerkt moeten hebben. De maker van het filmpje zou niemand minder dan Andrés neef Djarno zijn geweest.

Sarah

Wij van mannenmag.nl wensen André en zijn nieuwe Sarah in ieder geval een mooie tijd toe, voor hoelang dat ook mag duren.


Geef een reactie