Sexy Sarah van Soelen

Sexy Sarah van Soelen

Sarah van Soelen is al een tijdje de ex van Andre Hazes, toch blijft ze steeds in de media opduiken. Dat zou kunnen zijn, omdat de 25-jarige influencer, wel een zeer sexy verschijning is. Het mooie plaatje is onder andere te danken aan diverse schoonheidsoperaties zoals, fillers in haar lippen en jukbeenderen. Waarvan ze zegt, dat de fillers inmiddels uit haar lippen zijn gehaald. Verder een borstvergroting (goed gelukt) en gebruikt ze soms botox voor haar voorhoofd.

Sarah-van-Soelen

Sarah is verslaafd geweest aan verschillende verdovende middelen maar daar is ze volgens eigen zeggen al meer dan twee jaar vanaf. Een bekende uitspraak van haar is: ‘Ik ga altijd voor de keuze die me het meest bang maakt. Dat helpt je namelijk groeien.’

Geld verdienen doet Sarah met haar eigen webshop Chicas Winnyalice, waarvoor ze zichzelf ook inhuurt als model. Een tijdje geleden was er een gerucht dat Sarah wat bij zou verdienen als ‘gezelschapsdame’ in Dubai. Maar dit wordt fel ontkend door de welgevormde blondine.

[video_lightbox_youtube video_id=”DX9zxzEkHaE” width=”640″ height=”480″ anchor=”http://www.example.com/images/youtube-thumb.jpg” alt=”Sarah van Soelen over de roddels dat ze als callgirl zou werken. “]

Dankzij haar relatie met André Hazes schoten haar instagramvolgers omhoog. Sarah heeft nu over de 205k volgers.

Sarah van Soelen heeft momenteel geen contact heeft met haar beroemde ex. “Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open.”

Bekijk foto’s van de nieuwe vriendin van André Hazes, de Marokkaans-Egyptische Sarah Salah.


Geef een reactie