Paige VanZant op Onlyfans

Paige VanZant op Onlyfans

Paige VanZant heeft zichzelf de afgelopen tien jaar op de kaart gezet als MMA-vechter. En hoewel ze een behoorlijke reputatie in de octagon heeft opgebouwd, valt het geld dat ze met vechten verdient in het niet bij wat ze verdient met het gebruik van haar lichaam op een andere manier op OnlyFans. Ze twijfelde eerst over het starten van haar pagina maar nu verdient ze meer aan OnlyFans op één dag, dan gedurende haar hele vechtcarrière.

De voormalige UFC-ster sprak over haar inkomen in een interview met Barstool Sports’ Glenny Balls. Toen Balls gokte dat VanZant meer geld verdiende met haar OnlyFans dan met vechten, bevestigde ze dat dit haar belangrijkste inkomstenbron is.

“Ja. Dat heb ik zeker. Ik zou zeggen toen ik de overstap naar OnlyFans maakte—ik heb veel dingen in mijn carrière gedaan. Ik ben heel fortuinlijk geweest met mijn carrière,” begon VanZant. “Zelfs buiten de UFC en buiten het vechten om ben ik behoorlijk succesvol geweest. Ik heb hard gewerkt in andere industrieën en geprobeerd over te stappen, denk ik [naar] een meer mainstream persoonlijkheid.” “Maar ja, OnlyFans is zeker mijn grootste bron van inkomsten geweest. Ik zou zeggen gecombineerd, in mijn vechtcarrière,” lachte ze. “Ik denk dat ik in 24 uur op OnlyFans meer geld heb verdiend dan ik in mijn hele vechtcarrière heb verdiend. Gecombineerd. Ja.”

In eerste instantie maakte ze zich zorgen over wat een OnlyFans-site voor haar imago zou betekenen. Maar haar mening veranderde toen ze het geld zag binnenkomen. “Ik was nerveus over het stigma maar nu is het zoiets van, weet je, het is moeilijk om daarvan weg te lopen,” gaf ze toe.

VanZant heeft sinds 2022 niet meer gevochten, maar ze blijft actiever op haar OnlyFans-pagina dan op haar andere sociale media-kanalen. VanZant onthulde dat haar OF-content haar in staat heeft gesteld om op manieren voor haar dierbaren te zorgen zoals ze dat eerder niet kon.

“Als je één van die mensen bent die arm geboren is, arm opgroeit, en dan rijk wordt, is het bijna alsof je je altijd arm voelt, dus je wilt altijd hard blijven werken,” bekende ze. “Ik heb geluk dat ik in een positie ben waarin ik mijn familie heb kunnen helpen, mijn man en ik helpen onze familie en we doen alles wat we kunnen om iedereen aan tafel te brengen. Dus ik denk dat het voor mij het maken van exclusieve content rechtvaardigt, wetende dat ik help om voor iedereen om me heen te zorgen.”