Hoe Steve McQueen er fantastisch uitzag in Chino’s

Hoe Steve McQueen er fantastisch uitzag in Chino’s

Vandaag hebben we een uitgebreid stuk over waarom en hoe Chino’s te dragen. Voor degenen die nog meer stijlinspiratie willen hebben om deze klassieke katoenen broek goed te dragen, hebben we een fotogalerij samengesteld van de man die ze het beste droeg: Steve McQueen, de King of Cool.

Steve McQueen in The Great Escape
Steve McQueen in The Great Escape

McQueen was zo cool dat hij zelfs als krijgsgevangene er cool uitzag. Hij deed het door zijn Chino’s te combineren met twee geweldige keuzes: een sweatshirt met ronde hals en een leren jack.

Steve-McQueen-in-The-Great-Escape
Steve McQueen als POW in The Great Escape

Het is zo makkelijk te zien waarom chino’s (met een hoge taille en rechte pijpen) één van de favoriete Amerikaanse casual herenkleding is, vooral als je naar McQueen kijkt. Ze zijn perfect voor getailleerde jassen, voor sweatshirts, voor vesten of voor shirts. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we altijd een vaste voorraad chino’s hebben,

Steve-McQueen
Steve-McQueen

Steve McQueen, “The King of Cool”, was de ultieme man. Van eenvoudige afkonst en een moeilijke jeugd, steeg McQueen naar hoogten van roem die maar weinig anderen hebben bereikt. Zijn Hollywood-carrière begon met bijrollen in westerns en leidde er uiteindelijk toe dat hij de beroemdste en best betaalde acteur van zijn tijd werd.

Hij zette een vroege fascinatie voor auto’s en motorfietsen om in een carrière als racekampioen en later als misschien wel de beroemdste verzamelaar van vintage auto’s ter wereld. Gedurende zijn hele openbare leven vertoonde McQueen een coole houding en stijl die hem tot een cultureel icoon maakten, bewonderd door mannen, geliefd bij beroemde en mooie vrouwen en voor eeuwig vastgelegd door ’s werelds beste fotografen.

McQueen

Een T-shirt + Chino is een perfecte combinatie als de temperatuur begint op te lopen, zoals McQueen bewijst.

Hoewel hij in 1980 stierf, blijft McQueen een cultureel icoon. Met zijn moeiteloos coole houding en stijl wordt hij door hedendaagse beroemdheden vaak aangehaald als de inspiratie voor hun modekeuzes en siert hij nog steeds de covers van toptijdschriften en is hij te zien in grote reclamecampagnes over de hele wereld.

McQueen

Tenslotte, voor overgangsseizoenen zoals herfst en lente, waar de temperaturen onvoorspelbaar zijn, kun je niet fout gaan met een Harrington-jas over je Chino te dragen.


Geef een reactie