Jennifer Lopez ziet er sexier uit dan ooit.

Jennifer Lopez ziet er sexier uit dan ooit.

J.Lo ziet er waanzinning goed uit op de cover van de ‘Rolling Stone’

JLo
(Photo Chrisean Rose for Rolling Stone)

Jennifer Lopez, 52, slaagt er altijd in om er sexy uit te zien, wat ze ook draagt. Maar haar outfit op de cover van Rolling Stone is misschien wel haar meest sexy look tot nu toe. De Marry Me-actrice zag er prachtig uit in een zwart Balmain Spring 2022-broekpak met lange mouwen, een diepe halslijn, geen bh en uitsparingen in haar taille.

In het interview met Rolling Stone onthult Jennifer dat ze in therapie gaat en geeft toe dat ze “veel spiritueler is geworden” sinds ze kinderen heeft. Ze bidt ook en herhaalt positieve bevestigingen. Waaronder “Ik ben heel; ik ben goed in mijn eentje; ik hou van het universum, het universum houdt van mij”, gedurende de dag.

“Ik probeer altijd vanuit een plaats van dankbaarheid te leven”, zegt ze. “Maar vooral vandaag, als je me vraagt wat mijn eerste gedachte was, was het: ‘Dank u. Dank u, God, voor deze dag. Dank u voor mijn leven, wat het is.'”

Jlo
(Chrisean Rose for Rolling Stone)

f-k it

JLo’s eendelig stuk heeft een V-hals die zo diep is dat hij helemaal voorbij haar navel eindigd. Alsof haar outfit niet sexyer kon worden, heeft de jumpsuit twee enorme uitsparingen aan de zijkant van haar taille.

In het blad vertelt Lopez hoe ze “alle regels overtrad om de top te bereiken”, en beweerde dat haar motto altijd “f-k it” is geweest.

Over haar hernieuwde romance met Ben Affleck. “Ik wil er niet over praten. We zijn allebei gegroeid. We zijn hetzelfde, en we zijn anders. En dat is wat leuk is,.”

J.lo
(Photo Chrisean Rose for Rolling Stone)

Super High Heels

In een andere sexy foto van de shoot toont JLo haar mooie benen in een sexy Herve Leger-ensemble met high heels.

Jennifer Lopez heeft sporten en voor zichzelf zorgen altijd een topprioriteit gemaakt, maar dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is. Zoals velen van ons, werd ze zowel fysiek als mentaal uitgedaagd door de corona-pandemie. “Ik heb nog nooit zo geworsteld met mijn gezondheid en voeding”, “en ik ben een behoorlijk gemotiveerd persoon.

Maar tijdens de quarantaine was ik gewoon, weet je, ik had op sommige dagen gewoon niet het gevoel dat ik gemotiveerd was om goed te eten en te sporten.” “Ik zag gewoon niet wat het punt was.”

J.Lo
Photo Chrisean Rose for Rolling Stone
JLo
Photo Chrisean Rose for Rolling Stone

Het lijkt erop dat ze haar weg heeft gevonden om weer op het goede spoor te komen en dat lichaam weer in beweging te krijgen door terug te gaan naar haar dansroots. “Het enige dat ik constant probeerde te houden in ons huis, was dansen en buiten spelen.

Gewoon muziek aanzetten en een dansfeestje geven,’ onthulde Lopez. “Soms is een kwartier met de kinderen alles wat je nodig hebt.”

We vragen ons af of ze dansen op J.Lo-tracks – maar we kunnen wel concluderen dat Jennifer Lopez straalt als nooit tevoren.


Geef een reactie