Cadeau’s voor Vaderdag

Cadeau’s voor Vaderdag

Voor de allerliefste papa wil je natuurlijk een mooi vaderdag-cadeau hebben. Wij hebben een lijst met leuke en originele cadeau ideeën samen gesteld, die geschikt zijn voor elke man en speciaal voor Vaderdag 2022.

Gun vader stijlvol zijn nachtrust.

Een hoogwaardige pyjamaset van BOSS. Deze pyjamaset bestaat uit een T-shirt en een shorts van superzacht interlocked materiaal en is volledig gedetailleerd met een BOSS-logoprint. Bied papa de luxe om in stijl te ontspannen, gemaakt van een ademend en rekbaar materiaal en misschien. In deze pyjamabroek ziet vader er zelfs ’s nachts uit om door een ringetje te halen!

Is het een Super Vader? 

Dan zijn deze sokken gemaakt voor hem! Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een Verjaardag, Vaderdag of speciaal moment. Gemaakt van fijn materiaal, lekker flexibel en onesize tot max maat 46. Geef hem nu een lach op zijn gezicht en laat hem zien wat hij voor jouw betekent! Want een Supervader moet herkent worden!

BBQ Brandijzer – BBQ Branding Iron

Vanaf nu geen ruzie meer tijdens het barbecueën! Vader markeert nu je stukje vlees met je naam met de BBQ Brandijzer!
• Met het hele alfabet
• Inclusief iedere letter 1 tot 4 keer
• Speciaal voor het brandmerken van je BBQ vlees

Pappa Pokert in stijl

Vader kan van een avondje poker genieten in stijl met deze luxe speelkaarten. De kaarten zijn van topkwaliteit en zijn te gebruiken voor vrijwel elk kaartspel. Deze gouden set bestaat uit 54 originele kaarten, waarvan 52 normale en twee jokers. De gouden kaarten hebben een stijlvol ontwerp en worden geleverd in een luxe houten bewaardoos. Ideaal voor een gezellig avondje kaarten met vrienden!

Peaky Blinder Irish Whiskey

Met drank kan je nooit verkeerd gaan, deze Peaky Blinder Irish Whiskey is een rijke, soepele en drievoudig gedistilleerde Ierse whiskey: een eerbetoon aan de favoriete drank van deze televisiebende. De drank is geproduceerd door Sadler’s, een familiebedrijf dat eigenaar is van een aantal van de pubs waar vroeger de echte Peaky Blinder’s aan de bar zaten.

Box voor Vader

De box voor mannen is een geschenkbox om vader te verwennen op zijn speciale dag. Elegant en verfijnd, de box bestaat uit verschillende praktische en stijlvolle voorwerpen die zorgvuldig zijn uitgekozen. Een geschenkdoos die zorg, plezier en stijl combineert.

De box bevat:

  • 1. Whiskystenen: maak de beste dranken koud zonder ze te verdunnen met water wanneer ijs smelt
  • 2. Opener gun (Cap Gun): opent de flessendoppen waar alle fans op wachten! De krachtigste flesopener op de markt, is in staat om de capsules tot 5 wel meter te schieten!
  • 3. Kaartspel van 54 gouden kaarten: maak een ​​einde aan saaie kaartspellen of pokerspellen, dankzij dit nieuwe kaartspel maak je kaartspellen nog aantrekkelijker
  • 4. Doodshoofd shotglas: dit mondgeblazen glas met een dubbele wand. Zodra het glas is gevuld met je favoriete drankje komt de schedel nog beter tot zijn recht
  • 5. Portemonnee: praktische portemonnee met een stijlvol design, een waardevol geschenk.

Niet storen ik kijk formule 1- tekstbord

Natuurlijk wil papa ongestoord naar Max Verstappen kijken en jij gunt hem dat van harte!

Retro voetbal shirt

Geef vader een prachtig retro shirt van zijn voetbalheld of lievelingsclub.(Dit is iets wat vaders van dromen maar nooit zelf durven te kopen).

Vader ruikt het lekkerst

Vader moet natuurlijk lekker ruiken en iedereen in huis vind dat wel prettig. Versace Man Eau Fraiche is één van de beste colognes. Vanwege het levendige en krachtige parfum is het een uitstekende keuze. Rozenhout, carambola’s, plataanhout, cederbladeren en witte citroen zijn bijvoorbeeld allemaal intrigerende tonen. De geur voor de echte macho-man (wat vader natuurlijk is)

Voor meer lekkere zomergeuren klik HIER

Een T-shirt voor vader met een boodschap, kies uit:

  • Papa ik zal altijd je kleine meisje – financiële last zijn
  • Ik ben de trotse vader van een verdomd fantastische zoon 
  • Papa Superhelden T-shirt
  • Een echte Papa heeft geen slaap nodig
  • Deze Geweldige Papa Verdient een Biertje

Cadeaupakket voor mannen

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een man dan zit je hier goed! Met dit mannen cadeaupakket heb je gegarandeerd succes. Of het nou een verjaardagscadeau, vaderdag cadeau of zomaar is, iedere man zal hier blij mee zijn. Een heerlijke verzorgingsset, diverse snacks en lekkere ginger beer. Dit alles gepresenteerd in een stoere houtlook geschenkdoos.

Overhemd

Geef vader eens een echt mooi overhemd: Dit Profuomo Slim Fit Overhemd i in de kleur wit is gemaakt van de beste materialen en stoffen van de beste Italiaanse wevers. Dit overhemd van hoge kwaliteit is ook gemaakt van een fijne Royal Two-Ply Twill 100% Katoen stof. Het resultaat is een elegante, Easy carees Overhemd.

In Nederland vieren we sinds 1937 vaderdag. Dit werd tot 1948 gevierd in oktober, echter is het sindsdien altijd de 3e zondag van juni. En dit jaar is vaderdag op Zondag 19 juni 2022.


Geef een reactie