BOSS kondigt exclusief partnerschap aan met het Aston Martin F1-team

BOSS kondigt exclusief partnerschap aan met het Aston Martin F1-team

Bringing style back to Formula One racing

Het beroemde modemerk BOSS gaat in 2023 samenwerken met het Aston Martin Cognizant Formula One-team als officiële sponsor. Eerder had Hugo Boss al de Italiaanse tennisster Matteo Berrettini als nieuwe ambassadeur voorgesteld.

Vanaf het nieuwe raceseizoen ontwerpt en ontwikkelt BOSS exclusieve looks voor het Aston Martin F1-team, waaronder formele kleding voor de coureurs en een reeks hoogwaardige race- en reiskleding voor het hele team. BOSS heeft zijn kenmerkende styling toegevoegd, waarbij eersteklas materialen, gestroomlijnde vormen en strakke, minimale details worden gecombineerd. En van wat we hebben gezien, zijn de looks ongelooflijk stijlvol.

De aankondiging markeert ook de terugkeer van de BOSS-naam in de Formule 1 en de autosport, met de logo’s die zullen worden weergegeven op de carrosserie van de AMR22 van de Britse Grand Prix van dit weekend, gehouden op Silverstone – de thuisbasis van de Britse autosport.

boss

Aston Martin F1 CEO en miljardair Lawrence Stroll voegde eraan toe dat de inzet en ambitie van BOSS om terug te keren naar Grand Prix-racen fantastisch is om te zien. “De komst van BOSS is een verdere bevestiging van het ongelooflijke werk dat we doen om een platform van wereldklasse te bouwen waar merken kunnen samenwerken, versterken en activeren op een echt internationale schaal. Ik ken en waardeer het vakmanschap, de stijl en de detaillering die het merk BOSS kenmerken, en ik kijk ernaar uit om die waarden te bevestigen terwijl we samen nieuwe en innovatieve collecties ontwikkelen. We kunnen niet wachten om te beginnen.”

Verwacht BOSS niet alleen op racedagen te zien. Het partnerschap is van plan om de samenwerking buiten het circuit te verkennen en uit te breiden, met het eerste initiatief om een capsulecollectie in beperkte oplage te ontwikkelen met moderne prestatiekleding.

Boss

BOSS heeft zichzelf met succes omgevormd tot een internationaal lifestyle-merk dat zich richt op authentieke samenwerkingen en unieke klantervaringen. Deze nieuwe samenwerking met AMF1 is een indicatie van deze visie, vooral in een sector die zijn hybridetechnologie steeds verder uitbreidt voor een duurzamere toekomst, waarbij de Formule 1 tegen 2026 een 100% duurzame brandstof zal introduceren en verdere plannen heeft om een netto – koolstofvrije sport te worden tegen 2030 door middel van geloofwaardige compensaties en baanbrekende programma’s voor het vastleggen van CO2.


Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…

Geef een reactie