De Ignite Red-serie van G-SHOCK

De Ignite Red-serie van G-SHOCK

Maak een gedurfd, krachtig statement met de Ignite Red-lijn in iconisch zwart en vurig rood die de ultieme robuustheid van het merk G-SHOCK belichamen. Het nieuwe kleurenschema en het vertrouwde robuust ontwerp van de nieuwe G-Shock Ignite Red-serie is een prima manier om je stijl te upgraden.

G-Shock heeft enkele van zijn vlaggenschipmodellen behoorlijk ge-upgrade: de GA-2100BNR-1A met Bluetooth, Phone Finder en Zonne-energie. De GA-100 en GA-700 met kenmerkende extra grote behuizing —en de kracht en passie van de zwarte en rode G-SHOCK-merkkleuren.

G-Shock GA100BNR-1A

G-Shock GA100BNR-1A
G-Shock GA100BNR-1A

De G-Shock GA100BNR-1A krijgt de rood-zwarte behandeling met opvallende accenten op de rand en drukknoppen, plus het beroemde G-Shock-logo zelf. En natuurliijk de geweldige specificaties van G-Shock. die zijn uurwerken zo onmisbaar maken voor wereldwijde avonturen. De GA-100 beschikt onder andere over 29 keer wereldtijdfunctionaliteit en een stopwatch van 1/1.000 seconde.

 • Schok en Magnetisch bestendig
 • Automatisch LED-licht met afterglow
 • Wereldtijd 29 tijdzones (48 steden + UTC), zomertijd aan/uit, thuisstad/wereldtijd wisselen
 • 4 dagelijkse alarmen en 1 sluimeralarm
 • Elk uur tijdsignaal
 • 1/1000 seconde chronometer
 • Meetcapaciteit: 99:59’59.999″
 • Meetmodi: verstreken tijd, rondetijd, tussentijd
 • Overig: snelheid (0-1998 eenheden/uur), invoer selectieafstand (0,0-99,9). Afteltimer Meeteenheid: 1 seconde Aftelbereik: 24 uur Countdown starttijd instelbereik: 1 minuut tot 24 uur (stappen van 1 minuut en stappen van 1 uur) Automatisch herhalen
 • Volledig automatische kalender (voorgeprogrammeerd tot het jaar 2099)
 • 12/24 uur formaten
 • Nauwkeurigheid: +/- 15 seconden per maand
 • Batterij: CR1220 ca. levensduur batterij: 2 jaar

GA-700BNR-1AER

Casio-GA-700BNR-1AER
Casio GA-700BNR-1AER

De nieuwe line-up omvat ook de G-Shock GA700BNR-1A, een klassiek schokbestendig analoog-ontmoet-digitaal horloge met de juiste balans tussen technische specificaties, bruikbaarheid en stijl, dankzij het gedurfde zwart-rode kleurenschema.

 • Superverlichter: Met een druk op de knop kan het display helder worden verlicht in een modieuze kleur
 • Schokbestendig: De constructie beschermt tegen stoten en trillingen.
 • Wereldtijd functie: Geeft de huidige tijd weer in grote steden en specifieke gebieden over de hele wereld.
 • Stopwatchfunctie: 1/100 sec. – 24 uur Verstreken tijd, tussentijd en eindtijd worden gemeten met een nauwkeurigheid van 1/100 sec. Het horloge kan tijden tot 24 uur meten. Timer – 1/1 min. – 1 uur
 • Countdown: de countdown-timers helpen je om specifieke of terugkerende gebeurtenissen te onthouden door op een vooraf ingesteld tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan worden ingesteld op de dichtstbijzijnde minuut en tot 1 uur vooruit. 5 dagelijkse alarmen Het dagelijkse alarm herinnert u aan terugkerende gebeurtenissen met een akoestisch signaal op het door u ingestelde tijdstip.
 • Onafhankelijke alarm: Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen voor flexibele herinneringen aan belangrijke afspraken.
 • Snooze-functie: Elke keer dat u het alarm stopt, klinkt het na een paar minuten opnieuw.
 • Toetstonen aan/uit: De knoptonen voor het gebruik van de modusknop kunnen worden uitgeschakeld. Dit betekent dat het horloge niet meer piept bij het wisselen van de ene functie naar de andere. Vooraf ingestelde alarm- of countdown-timers blijven actief wanneer de knoptonen zijn gedeactiveerd. Met een druk op de knop bewegen de wijzers en zijn functies als stopwatch of datum vrij zichtbaar.
 • 12/24-uurs formaat: Tijden kunnen worden weergegeven in een 12-uurs of 24-uurs formaat.
 • Automatische kalender met datum, dag en maand: Eenmaal ingesteld geeft de automatische kalender altijd de juiste datum weer.
 • Behuizing en glas: Het sterke mineraalglas is krasbestendig. De behuizing van hars is de ideale dagelijkse metgezel. Het is duurzaam, licht van gewicht en relatief ongevoelig voor kou, hitte of andere invloeden van buitenaf.
 • Band: Kunsthars is het ideale materiaal voor polsbanden dankzij de extreem duurzame en flexibele eigenschappen.
 • 5 jaar – 1 batterij: De batterij voorziet het horloge van voldoende energie voor ca. vijf jaar.
 • Classificatie waterbestendigheid (20 bar): Perfect voor vrijduiken zonder duikuitrusting: het horloge is waterbestendig tot 20 bar volgens ISO 22810.

De gedachte achter de keuze voor zwart en rood was vrij eenvoudig, zo blijkt: zowel rood als zwart belichamen de passie en kracht van het merk, een passende ruggengraat voor een bedrijf dat zijn horloges door de jaren heen in allerlei extreme omstandigheden heeft gestuurd.

GA-2100BNR-1A

Casio-GA-2100BNR-1A
Casio GA-2100BNR-1A

Voor degenen die de voorkeur geven aan een strak uiterlijk, gebruikt de GA-2100BNR-1A visueel opvallende rode indexen en hetzelfde kenmerkende kastontwerp dat de CasiOak eerder dit jaar tot een regelrechte winnaar maakte onder horlogeliefhebbers.

Bluetooth® Smart
Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Smartphone time: Wanneer het horloge gekoppeld is met een smartphone wordt de tijd automatisch ingesteld.

Superilluminator: Met een knop kan de display in een kleur helder worden verlicht

Schokbestendig: Een schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen.

Zonne-energie: Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.

Neo-display: De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.

Wereldtijden:De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Stopwatchfunctie – 1/100 sec. – 24 uur
Timer – 1/1 sec. – 24 uur
5 alarmen per dag

Knopgeluiden aan/uit: De knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief.

Phone Finder: Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Weergave van de dag in verschillende talen: De naam van de dag kan in verschillende talen worden getoond.

Flight Log Memory: In de Flight Log geheugen GPS precieze locatie met tijd en datum, kunnen worden geopend door het indrukken van een knop. Deze functie kan b.v. nuttig zijn voor piloten veel om hun inzet te documenteren en weer te geven op kaarten later.

Automatische kalender: Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.

12/24-uurs tijdweergave

Mineraalglas: Het geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd. Behuizing van carbon-harsmix: Kunsthars (resin) is door zijn extreme duurzaamheid het ideale materiaal voor horloges. In combinatie met het bijzonder sterke materiaal koolstof is een behuizing vervaardigd die nog robuuster en nog beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, en daardoor bijzonder duurzaam is. Resinarmband: Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

Misschien wel het beste deelis dat de horloges in de G-Shock Ignite Red-serie variëren van slechts € 9621 tot € 137 70. Een zeer toegankelijke manier om je stijl te upgraden in 2023.


Geef een reactie