Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet is sexy

Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet is sexy

Kelly Piquet, de knappe vriendin van tweemalig wereldkampioen Max Verstappen. Heeft zich ter ere van het nieuwe seizoen Formule 1 sexy laten fotograven. De 34-jarige Braziliaanse droeg een roze bikini van het merk PrettyLittleThing, waarin haar figuur mooi uitkwam

Kelly-Piquet

Kelly en Max

Kelly werd geboren in Homburg, Duitsland, maar bracht het grootste deel van haar jongere jaren door in Frankrijk met de Nederlandse modelmoeder Sylvia Tamsma en voormalig F1-coureur Nelson Piquet. Ze werkt sinds 2015 bij de Formule E, toen werd ze verantwoordelijk voor de berichtgeving op sociale media.

Kelly begon te daten met de Russische F1-coureur Daniil Kvyat, met wie ze dochter Penelope deelt, geboren in juli 2019. Diezelfde december liep hun relatie stuk en gingen ze hun eigen weg. In januari daarop maakten zij en Max Verstappen hun relatie openbaar en tonen sindsdien in het openbaar blijk van genegenheid. Op Valentijnsdag vorige maand plaatste Kelly een liefdevolle foto van de twee die zoenen op een gondel in Monaco en onderschreef de foto met een liefdeshart en een cupidoboog erin. Het paar woont allebei in Monaco en deelt twee Bengaalse katten.

Vorige maand toonde Kelly haar aantrekkelijke figuur in een crèmekleurig gehaakt zwempak met veters, ook van PrettyLittleThing, ter waarde van £ 15. Kelly rustte uit in Florida, logeerde in het Nobu Hotel Miami Beach, voordat het F1-seizoen begon.

Max Verstappen heeft de eerste race van het F1 seizoen in Bahrein gewonnen.Teamgenoot Sergio Pérez zorgde voor een één-twee voor Red Bull. Fernando Alonso wist na een knappe race beslag te leggen op de derde plek. Charles Leclerc, die als derde was gestart, viel halverwege de race uit met een kapotte Ferrari. Nyck de Vries eindigde zijn race op de veertiende positie.


The Creator Recensie

The Creator Recensie

Regisseur, producent en mede-schrijver (samen met Chris Weitz) Gareth Edwards (Monsters, Godzilla, Rogue One: A Star Wars Story)…
Zijn UFO’s echt?

Zijn UFO’s echt?

Kort nadat NASA haar eerste openbare briefing over UFO’s hield, waarin werd verklaard dat onverklaarbare UAP’s (Unidentified Aerial…
Marijn Kuipers

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, de blonde Friezin, die menig mannenhart sneller doet klopen is niet alleen één van de mooiste…
Het verhaal van Pelé

Het verhaal van Pelé

Op donderdag 29-12-2022 overleed op 82-jarige leeftijd, de volgens velen beste voetballer ooit. Edson Arantes do Nascimento, wereldberoemd…
WK Darts 2022-23

WK Darts 2022-23

Het PDC World Darts Championship, voor sponsordoeleinden bekend als het Cazoo World Darts Championship, wordt georganiseerd door de…
Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze was tot voor…

Geef een reactie