Bruine Chelsea-laarzen een must voor mannen

Bruine Chelsea-laarzen een must voor mannen

Bruine Chelsea-laarzen zijn één van de belangrijkste items die je in je garderobe kunt hebben, door het gemak waarmee ze met verschillende outfits kunnen worden gecombineerd, vooral truien en gebreide kleding.

Bruin is een essentiële kleur voor mode; het kan het hele jaar door worden gedragen, ongeacht het seizoen (hoewel tijdens de herfst bruin, beige en tan zeker de voorkeurskleuren zijn). De tint werkt zowel voor formele als casual kleding en past bij verschillende locaties, van groene bossen tot grijze stadsgezichten.

Bijna elk type kleding is verkrijgbaar in bruin – schoenen, tops, hoeden, sjaals en zelfs complete driedelige pakken. Het is dus relatief eenvoudig om een hele outfit samen te stellen die goed combineerd ; dat gezegd hebbende, je kunt afwijken door zwart, grijs en beige toe te voegen om de esthetiek scherp te houden.

Chelsea-laarzen en vest outfit

Nu het koelere weer eraan komt, is het tijd om die grote truien en zware breisels uit de kast te halen, dus een donkerbruin vest als basis voor je outfit. Het vest is gemaakt van een zachte wol, met een dun geribbeld effect dat verticaal over de stof loopt.

Chelsea-laarzen-en-vest

De knopen zijn groot (passend bij de grote stijl van de top) in een donkerbruine kunststof, wat een fantastisch complementair effect geeft. Het vest is gedragen over een eenvoudig, casual antraciet Fynch-Hatton T-shirt, eenvoudig maar werkt uitstekend met de bruine tint.

De schoenkeuze is een paar in Engeland handgemaakte cognac leren Chelsea-laarzen van Crockett & Jones, deze vormen een prachtige aanvulling op het geheel met het premium leer, comfortabele pasvorm en stijlvolle ontwerp.

Als broek, een paar washed zwarte skinny jeans van Meyer – de zomen vallen perfect over de bovenkant van de schacht van de laars voor een strak silhouet.

Mijn look werd afgemaakt met een aantal accessoires – een bruine baseballpet met versleten randen, bruine aviators (mijn favoriete stijl van zonnebrillen), ringen en een armband (van Marco Dal Maso).

Hier zijn enkele tips voor je bruine Chelsea-laarzen en vest outfit:

  1. Kies een aansluitend vest of trui; of ga voor iets oversized voor een nonchanlante look.
  2. Bruine Chelsea-laarzen in leer voor een stijlvolle look, of kies suède voor een meer casual uitstraling.
  3. Combineer met donkere denim of broeken in zwart of grijs.
  4. Maak de outfit compleet met bijpassende zilveren, bruine, zwarte of zelfs gouden accessoires.