Instagram Ster – Ashley Martelle

Instagram Ster – Ashley Martelle

Ashley Martelle – het Instagram-fenomeen

Als je het Instagram-profiel van Ashley Martelle nog niet hebt bekeken, zou je dat zeker moeten doen. Ashley Martelle was lid van Taz’s Angels, een groep vrouwen uit Miami die beroemd werd door hun Instagram-account. Als je nog niet van TazsAngels hebt gehoord, is het concept als volgt. Alle meisjes wonen in hetzelfde huis waar ze het leven krijgen van een man genaamd Taz. Er gaan geruchten dat Taz hun pooier is en dat CatDaGreat de madame is die erop uit gaat om te rekruteren, maar dit zijn allemaal geruchten, dus niemand weet echt wat ze doen. Wat we eigenlijk geloven, is dat dit allemaal een geweldige marketingstunt is die is gericht op een publiek dat dol is op verhalen met roddels en intriges. Ashley verliet de groep in 2015 en er bleef een plekje vrij in het landhuis. Ashley is geboren in Louisiana maar verhuisde later naar Miami, Florida. Destijds openden zij en Taz’s Angels een online kledingwinkel genaamd Caviar Blaque met kleding met hun gezegde ‘BBLU’. Dat staat voor Bad Bitches Link Up!

Ashley Martelle had een relatie met Irv Gotti, hiphop- en R’n’B-muziekproducent die het platenlabel The Inc. (voorheen Murder, Inc.) oprichtte. Onlangs gingen ze uit elkaar, zoals de geruchten zeggen.

Ze heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op haar Instagram en vindt het heerlijk om zo populair te zijn op sociale netwerken. Volg Ashley Martelle op haar INSTAGRAM – U zult er geen spijt van krijgen.

Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024

Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024

Ivana Knöll, de Kroatische schoonheid die tijdens het WK in Qatar opviel met haar opvallende outfits – zal aanwezig zijn op het EK voetbal 2024. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze sinds kort weer single… Tijdens het … Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024 Meer lezen »
Instagram Babes van de week

Instagram Babes van de week

Ook deze week weer de nieuwste en lekkerste instagram-posts van sexy vrouwen verzameld: Miljuska View this post on Instagram A post shared by Miljuschka (@miljuschka) Dante Scholten View this post on Instagram A post shared by Danthe Scholten (@danthescholtenx) Paige … Instagram Babes van de week Meer lezen »
Paige VanZant op Onlyfans

Paige VanZant op Onlyfans

Paige VanZant heeft zichzelf de afgelopen tien jaar op de kaart gezet als MMA-vechter. En hoewel ze een behoorlijke reputatie in de octagon heeft opgebouwd, valt het geld dat ze met vechten verdient in het niet bij wat ze verdient … Paige VanZant op Onlyfans Meer lezen »
Barbie en Nicolleke op OnlyFans

Barbie en Nicolleke op OnlyFans

De carrièrepaden van Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis en Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, vertonen enkele opvallende overeenkomsten. Beiden hebben een geschiedenis in reality-tv en hebben nu hun weg gevonden naar exclusieve contentplatforms. Zowel Barbie … Barbie en Nicolleke op OnlyFans Meer lezen »

Geef een reactie