Instagram Ster – Ashley Martelle

Instagram Ster – Ashley Martelle

Ashley Martelle – het Instagram-fenomeen

Als je het Instagram-profiel van Ashley Martelle nog niet hebt bekeken, zou je dat zeker moeten doen. Ashley Martelle was lid van Taz’s Angels, een groep vrouwen uit Miami die beroemd werd door hun Instagram-account. Als je nog niet van TazsAngels hebt gehoord, is het concept als volgt. Alle meisjes wonen in hetzelfde huis waar ze het leven krijgen van een man genaamd Taz. Er gaan geruchten dat Taz hun pooier is en dat CatDaGreat de madame is die erop uit gaat om te rekruteren, maar dit zijn allemaal geruchten, dus niemand weet echt wat ze doen. Wat we eigenlijk geloven, is dat dit allemaal een geweldige marketingstunt is die is gericht op een publiek dat dol is op verhalen met roddels en intriges. Ashley verliet de groep in 2015 en er bleef een plekje vrij in het landhuis. Ashley is geboren in Louisiana maar verhuisde later naar Miami, Florida. Destijds openden zij en Taz’s Angels een online kledingwinkel genaamd Caviar Blaque met kleding met hun gezegde ‘BBLU’. Dat staat voor Bad Bitches Link Up!

Ashley Martelle had een relatie met Irv Gotti, hiphop- en R’n’B-muziekproducent die het platenlabel The Inc. (voorheen Murder, Inc.) oprichtte. Onlangs gingen ze uit elkaar, zoals de geruchten zeggen.

Ze heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op haar Instagram en vindt het heerlijk om zo populair te zijn op sociale netwerken. Volg Ashley Martelle op haar INSTAGRAM – U zult er geen spijt van krijgen.

De pikantste foto’s van Gaby Blaaser

De pikantste foto’s van Gaby Blaaser

De 35-jarige actrice, model en presentatrice bekend van onder andere diverse Nederlandse soapseries, de Bachelorette en Date or no date! mag graag pronken met haar lichaam. Voor die mooie vormen doet ze dan ook genoeg, getuige haar work-out serie op Videoland, In Shape Met Gaby. … De pikantste foto’s van Gaby Blaaser Read More »
Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Jutta Leerdam – De 23-jarige sexy schaats-Konining had al eerder de overstap naar de schaatsploeg van Jumbo-Visma gemaakt nu presenteert Jutta zich in de kleuren van haar nieuwe ploeg: De mooie Jutta, drievoudig wereldkampioene (een keer 1000 meter, twee keer … Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje Read More »
Abbey Hoes in Costa!!

Abbey Hoes in Costa!!

Abbey Hoess speelt samen met Katja Schuurman in de nieuwe Nederlandse feelgood film Costa!! Anna (Abbey Hoes) gaat deze keer zelf op vakantie. Samen met haar beste vriendin Bibi die gespeeld wordt door Stephanie van Eer, gaan ze naar de … Abbey Hoes in Costa!! Read More »
Het Fenomeen Kim Kardashian

Het Fenomeen Kim Kardashian

De dochter van één van O.J. Simpson’s hoofd procesadvocaten, Robert Kardashian, Kim Kardashian haar eerste baan in Hollywood was in de vroege jaren 2000 als assistent van Paris Hilton. De socialite, geboren op 21 oktober 1980, werd bekend buiten het Hollywoord … Het Fenomeen Kim Kardashian Read More »

Geef een antwoord