Instagram Ster – Ashley Martelle

Instagram Ster – Ashley Martelle

Ashley Martelle – het Instagram-fenomeen

Als je het Instagram-profiel van Ashley Martelle nog niet hebt bekeken, zou je dat zeker moeten doen. Ashley Martelle was lid van Taz’s Angels, een groep vrouwen uit Miami die beroemd werd door hun Instagram-account. Als je nog niet van TazsAngels hebt gehoord, is het concept als volgt. Alle meisjes wonen in hetzelfde huis waar ze het leven krijgen van een man genaamd Taz. Er gaan geruchten dat Taz hun pooier is en dat CatDaGreat de madame is die erop uit gaat om te rekruteren, maar dit zijn allemaal geruchten, dus niemand weet echt wat ze doen. Wat we eigenlijk geloven, is dat dit allemaal een geweldige marketingstunt is die is gericht op een publiek dat dol is op verhalen met roddels en intriges. Ashley verliet de groep in 2015 en er bleef een plekje vrij in het landhuis. Ashley is geboren in Louisiana maar verhuisde later naar Miami, Florida. Destijds openden zij en Taz’s Angels een online kledingwinkel genaamd Caviar Blaque met kleding met hun gezegde ‘BBLU’. Dat staat voor Bad Bitches Link Up!

Ashley Martelle had een relatie met Irv Gotti, hiphop- en R’n’B-muziekproducent die het platenlabel The Inc. (voorheen Murder, Inc.) oprichtte. Onlangs gingen ze uit elkaar, zoals de geruchten zeggen.

Ze heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op haar Instagram en vindt het heerlijk om zo populair te zijn op sociale netwerken. Volg Ashley Martelle op haar INSTAGRAM – U zult er geen spijt van krijgen.

Juultje Tieleman in Expeditie Robinson

Juultje Tieleman in Expeditie Robinson

De prachtige Juultje Tieleman (Dirksland, 7 juli 1999), is een Nederlandstalige vlogster op YouTube en influencer op Instagram. In maart 2022 had ze op Instagram 1 miljoen volgers, en nu is deze Nederlandse schoonheid één van de deelnemers aan Expeditie Robinson. … Juultje Tieleman in Expeditie Robinson Read More »
Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze was tot voor kort samen met voormalig prof-voetballer Gregory van der Wiel (34) met wie ze twee kinderen heeft. Maar het stel heeft onlangs na … Rose Bertram Read More »
De mooiste sportvrouw van Nederland

De mooiste sportvrouw van Nederland

Irene Schouten is door de lezers van FHM uitgeroepen tot ‘Mooiste Sportvrouw van 2022’. De  Nederlands schaatsster die zowel op de langebaan (met name de lange afstanden) als op de marathon en de inline-skates actief is. Irene heeft deze titel mede te … De mooiste sportvrouw van Nederland Read More »
Ana de Armas over haar Marilyn Monroe-film ‘Blonde’

Ana de Armas over haar Marilyn Monroe-film ‘Blonde’

Hoe kan één van de beroemdste vrouwen die ooit heeft geleefd, bijna zes decennia na haar dood een raadsel blijven? Het is een vraag die de kern vormt van de blijvende culturele fascinatie voor Marilyn Monroe, het filmicoon wiens sexy-imago … Ana de Armas over haar Marilyn Monroe-film ‘Blonde’ Read More »

Geef een antwoord