Instagram Ster – Ashley Martelle

Instagram Ster – Ashley Martelle

Ashley Martelle – het Instagram-fenomeen

Als je het Instagram-profiel van Ashley Martelle nog niet hebt bekeken, zou je dat zeker moeten doen. Ashley Martelle was lid van Taz’s Angels, een groep vrouwen uit Miami die beroemd werd door hun Instagram-account. Als je nog niet van TazsAngels hebt gehoord, is het concept als volgt. Alle meisjes wonen in hetzelfde huis waar ze het leven krijgen van een man genaamd Taz. Er gaan geruchten dat Taz hun pooier is en dat CatDaGreat de madame is die erop uit gaat om te rekruteren, maar dit zijn allemaal geruchten, dus niemand weet echt wat ze doen. Wat we eigenlijk geloven, is dat dit allemaal een geweldige marketingstunt is die is gericht op een publiek dat dol is op verhalen met roddels en intriges. Ashley verliet de groep in 2015 en er bleef een plekje vrij in het landhuis. Ashley is geboren in Louisiana maar verhuisde later naar Miami, Florida. Destijds openden zij en Taz’s Angels een online kledingwinkel genaamd Caviar Blaque met kleding met hun gezegde ‘BBLU’. Dat staat voor Bad Bitches Link Up!

Ashley Martelle had een relatie met Irv Gotti, hiphop- en R’n’B-muziekproducent die het platenlabel The Inc. (voorheen Murder, Inc.) oprichtte. Onlangs gingen ze uit elkaar, zoals de geruchten zeggen.

Ze heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op haar Instagram en vindt het heerlijk om zo populair te zijn op sociale netwerken. Volg Ashley Martelle op haar INSTAGRAM – U zult er geen spijt van krijgen.

Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

“Ik hou ervan verliefd te zijn en me kwetsbaar op te stellen”, zegt Pamela Anderson in de nieuwe Netflix-documentaire Pamela, A Love Story. En het sentiment geeft het thema van het project perfect weer. De wereld kent de contouren van Anderson’s … Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest Read More »
Sylvia Geersen is de bachelorette

Sylvia Geersen is de bachelorette

Sylvia Geersen begint haar zoektocht naar de liefde als De Bachelorette. In dit nieuwe seizoen zal ze maar liefst 17 mannen ontmoeten. Sylvie Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland’s Next Top Model. Hierna ging … Sylvia Geersen is de bachelorette Read More »
10 sexy vrouwen om te volgen op instagram

10 sexy vrouwen om te volgen op instagram

10 mooie en sexy vrouwen om te volgen op instagram. uitgezocht door de redactie van mannenmag.nl 10. Emily Sears View this post on Instagram A post shared by Emily Sears (@emilysears) 9.Grace Boor View this post on Instagram A post … 10 sexy vrouwen om te volgen op instagram Read More »
Marijn Kuipers

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers, de blonde Friezin, die menig mannenhart sneller doet klopen is niet alleen één van de mooiste vrouwen van Nederland maar ook het gezicht van het populaire social mediamerk RUMAG. Voor het platform interviewt ze met enige regelmaat Bekende … Marijn Kuipers Read More »

Geef een antwoord