Instagram Ster – Ashley Martelle

Instagram Ster – Ashley Martelle

Ashley Martelle – het Instagram-fenomeen

Als je het Instagram-profiel van Ashley Martelle nog niet hebt bekeken, zou je dat zeker moeten doen. Ashley Martelle was lid van Taz’s Angels, een groep vrouwen uit Miami die beroemd werd door hun Instagram-account. Als je nog niet van TazsAngels hebt gehoord, is het concept als volgt. Alle meisjes wonen in hetzelfde huis waar ze het leven krijgen van een man genaamd Taz. Er gaan geruchten dat Taz hun pooier is en dat CatDaGreat de madame is die erop uit gaat om te rekruteren, maar dit zijn allemaal geruchten, dus niemand weet echt wat ze doen. Wat we eigenlijk geloven, is dat dit allemaal een geweldige marketingstunt is die is gericht op een publiek dat dol is op verhalen met roddels en intriges. Ashley verliet de groep in 2015 en er bleef een plekje vrij in het landhuis. Ashley is geboren in Louisiana maar verhuisde later naar Miami, Florida. Destijds openden zij en Taz’s Angels een online kledingwinkel genaamd Caviar Blaque met kleding met hun gezegde ‘BBLU’. Dat staat voor Bad Bitches Link Up!

Ashley Martelle had een relatie met Irv Gotti, hiphop- en R’n’B-muziekproducent die het platenlabel The Inc. (voorheen Murder, Inc.) oprichtte. Onlangs gingen ze uit elkaar, zoals de geruchten zeggen.

Ze heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op haar Instagram en vindt het heerlijk om zo populair te zijn op sociale netwerken. Volg Ashley Martelle op haar INSTAGRAM – U zult er geen spijt van krijgen.

Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet is sexy

Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet is sexy

Kelly Piquet, de knappe vriendin van tweemalig wereldkampioen Max Verstappen. Heeft zich ter ere van het nieuwe seizoen Formule 1 sexy laten fotograven. De 34-jarige Braziliaanse droeg een roze bikini van het merk PrettyLittleThing, waarin haar figuur mooi uitkwam Kelly … Max Verstappen’s vriendin Kelly Piquet is sexy Meer lezen »
Jutta Leerdam’s Pre-Skate Warmup gaat Viral

Jutta Leerdam’s Pre-Skate Warmup gaat Viral

De Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam heeft meerdere gouden medailles gewonnen op de wereldkampioenschappen. Alleen al in 2022 won Jutta Leerdam vier gouden medailles en sloot het af met goud in Calgary bij de World Cup of Speed Skating. Met dat … Jutta Leerdam’s Pre-Skate Warmup gaat Viral Meer lezen »
Instagram Babes van de week

Instagram Babes van de week

De lekkerste Instagram-babes van deze week, uitgezocht door de redactie van mannenmag.nl Sylvie Meis View this post on Instagram A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) Lyna Perez View this post on Instagram A post shared by Lyna Perez (@lynaritaa) … Instagram Babes van de week Meer lezen »
Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest

“Ik hou ervan verliefd te zijn en me kwetsbaar op te stellen”, zegt Pamela Anderson in de nieuwe Netflix-documentaire Pamela, A Love Story. En het sentiment geeft het thema van het project perfect weer. De wereld kent de contouren van Anderson’s … Netflix’s Pamela Anderson-documentaire is verrassend triest Meer lezen »

Geef een reactie