Dress to Impress op je eerste date

Dress to Impress op je eerste date

Corona met zijn lockdown heeft ertoe geleid dat meer mensen liefde vinden via online dating. Maar in sommige gevallen heeft exclusief online daten ervoor gezorgd dat we bepaalde dingen over daten in het echte leven zijn vergeten, zoals welke outfits we moeten dragen.

Het maken van de beste eerste indruk op een date houdt bijvoorbeeld in:

Op tijd zijn: Laat je date niet wachten, op tijd zijn laat zien dat je er om geeft en dat je je date serieus neemt.

Wees voorzichtig met de aftershave een subtiele geur is beter.

Beperk je alcoholgebruik: een beetje alcohol kan de zenuwen verlichten, maar te veel kan ertoe leiden dat we onze remmingen verliezen en onszelf mogelijk in verlegenheid brengen. doe dus rustig aan met de whisky.

En natuurlijk, zoals het artikel illustreert, kan wat je draagt ​​ook bepalen of je date onder de indruk is en zich tot je aangetrokken zal voelen. Dus ontken nooit de invloed van een goede outfit. Om je te helpen met wat je moet dragen, hebben we hieronder een aantal tips voor je..

Goed zittende kleding

Vergeet hoeveel een kledingstuk kost en overweeg in plaats daarvan hoe het bij je lichaamsbouw past. Een oversized shirt kan bijvoorbeeld voor zorgen dat je er slordig uitziet, kies in plaats daarvan voor een nauwsluitend button-down overhemd die je lichaam omhelst maar niet vernauwt.

Ingetogen kleuren

Vermijd het dragen van opzichtige en afleidende kleuren op je eerste date. Ga in plaats daarvan op zoek naar een ingetogen look die verfijnd is, door te kiezen voor kleuren zoals marineblauw, zwart, grijs en wit. Daarbij zal de aandacht uitgaan naar wat je zegt, niet wat je draagt.

Nette schoenen

Onderschat nooit de impact van schoenen op een date., Afgedragen oude schoenen geeft je een verkeerde uitstraling. Neem de tijd om de gekozen schoenen te bekijken en vlekken te verwijderen en eventuele onvolkomenheden weg te poetsen om tekenen van slijtage te verwijderen.

Ontmoetingsplaats

De locatie waar je je date zult ontmoeten, speelt een grote rol in wat je zou moeten dragen. Een outfit die je zou dragen om wat te drinken, zou bijvoorbeeld anders zijn dan wat je zou dragen om naar de film te gaan.

Hieronder staan een paar outfitideeën voor een eerste date op basis van waar je elkaar zult ontmoeten:

Strand, koffie op het terras, een wandeling of een date in het park: Het casual houden is essentieel voor dit soort dates. Hier zijn een paar suggesties van dingen die je kunt dragen: Poloshirt of T-shirt met ronde hals , Chino’s of donkere jeans en witte sportschoenen.

Uit eten en naar het theater: Deze gelegenheden vragen om een ​​outfit die wat chiquer is, zoals een; Getailleerde blazer, Overhemd, Donkere jeans of broek met rechte pijpen een paar Oxford schoenen.

Voorbereiding is belangrijk

Maak de kleding die je wilt dragen minimaal een dag voor de date klaar. Dit betekent het verwijderen van vlekken en het wassen en strijken van je kledingstukken om ervoor te zorgen dat ze lekker ruiken en er goed uitzien op je date. Als je tijd tekort komt, kun je je outfit ook naar de stomerij brengen.

Vergeet je ondergoed niet

Draag comfortabel en mooi ondergoed dit is om een ​​aantal redenen belangrijk. Ten eerste kan de date zo goed gaan dat deze naar de slaapkamer leidt. Het is gênant als je ondergoed gaten heeft of vervaagd is. Bovendien zorgt het dragen van een goede onderbroek ervoor dat je, je compleet voelt als je je outfit aantrekt. En kan je een extra beetje vertrouwen geven op je date.

Tot slot

De plaats waar je naartoe gaat, wat je gaat doen, het tijdstip van de dag en het weer spelen allemaal een rol in wat je wel en niet moet dragen. Het kan dus verstandig zijn om een ​​paar outfitideeën in gedachten te houden, voor het geval het weer omslaat.


Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…

Geef een reactie