Vijf accessoires die iedere man zou moeten hebben

Vijf accessoires die iedere man zou moeten hebben

Het maakt niet uit wat voor soort man je bent of hoeveel geld je hebt, elke man zou de nodige accessoires moeten hebben die bij zijn kleding past, er mooi uitziet en soms functioneel is. Of je nu van mode houdt of gewoon iets nodig hebt om je broek op te houden, accessoires kunnen de man maken. Hieronder staan ​​er vijf die iedere man zou moeten hebben, evenals hoe ze kunnen worden gebruikt om je leven beter te maken.

Een Horloge

Hoewel je de tijd op je telefoon zou kunnen lezen, is een horloge een accessoire dat niet over het hoofd mag worden gezien. Ten eerste is een horloge een symbool van status. Het is een ambachtelijk kunstwerk, zozeer zelfs dat de ‘sky’s the limit’ is voor hoeveel een horloge zou kunnen kosten. Bovendien is het een geweldige manier om te kijken wanneer je bij een belangrijke afspraak of een belangrijke vergadering bent. Kijken naar je telefoon kan als onbeleefd worden gezien, naar je pols kijken wordt echter niet zo gezien. Hoewel mooie horloges duur zijn, is er voor elk budget een horloge die bij je past.

Een Riem

Riemen zijn nodig om je broek omhoog te houden, maar zijn veel meer dan dat. Riemen van leer zijn hoogwaardige items die lang meegaan. Designer riemen voor heren zien er geweldig uit als je overhemd in je broek gestopt moet worden voor een bepaald evenement. Als je investeert in een goede riem, heb je die niet alleen voor de rest van je leven. Een mooie riem is een geweldige optie voor elke man.

Zonnebril

Zonnebrillen zijn een ander item dat niet lang meegaat als ze niet van hoge kwaliteit zijn. Investeren in een mooie wat duurdere zonnebril is een goede zet. Als je een goedkope zonnebrillen koopt, zul je ze waarschijnlijk snel een nieuwe moeten kopen. Na verloop van tijd zou je zelfs net zoveel geld uitgeven als aan een designerpaar. Verder zal een duurdere zonnebril je ogen beter beschermen. Als een bril geen UV-bescherming heeft, doet het weinig voor je ogen.

Portemonnee

Net als riemen, zonnebrillen en horloges zou je een goedkope portemonnee kunnen kopen, maar waarom zou je dat doen? je portemonnee is waar je geld en andere belangrijke items in zit. Je moet je best doen om deze dingen op een beschermde plaats te bewaren. Een portemonnee van hoge kwaliteit gaat niet alleen lang mee, het laat ook zien dat je succesvol bent. Als je om ethische redenen geen leer wilt, zijn er genoeg andere goede materialen. Een portemonnee heeft echt impact op je uitstraling.

Stropdas

Als laatste, als je zaken doet en een pak draagt, zullen stropdassen het verschil maken voor je ‘look’. Neem een stropdas die is gemaakt van goede materialen en mooi ontworpen. Wat je inkomenscategorie ook is en wat voor werk je ook doet, het geeft een slechte uitstraling om een ​​goedkope stropdas om te doen. Neem geen genoegen met minder. Stropdassen zijn formele kleding. Ze mogen niet van een budgetwinkel komen. Besteed wat geld aan je stropdassen en anderen zullen het merken.

Tot Slot

Het maakt echt niet uit wat voor soort man je bent; deze vijf accessoires zullen je helpen om de man te zijn die je wil zijn. De subtiliteit die gepaard gaat met mooie accessoires heeft een sublieme invloed op je interacties met mensen. Je zult je goed voelen over jezelf en wat je doet. Zelfs als je niet zoveel geld verdient, ga dan niet voor een goedkoop accessoire. Spaar een beetje en doe je best om artikelen van hoge kwaliteit te kopen, niet alleen zodat anderen ze kunnen zien, maar ook zodat je je goed voelt als je, jezelf elke dag aankleedt.


Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…

Geef een reactie