Aloha van Amber Abara

Aloha van Amber Abara

Amber Abara, een van Hawaii afkomstig model/actrice poseert in geselecteerde stukken uit de Goddess-lingeriecollectie van DNS Wear in deze exclusieve foto’s gemaakt door modefotograaf Rutvik Katuri.

Amber-Abara

Abara heeft een indrukwekkend oeuvre vergaard, vooral gezien het feit dat ze bezig is met een bacheloropleiding in marketing aan de Universiteit van Hawaï in Manoa. Amber’s leeftijd is onbekend, omdat ze haar geboortedatum niet heeft bekendgemaakt.

Amber-Abara

Hoogtepunten van haar werk zijn onder meer een artikel in Harper’s Bazaar Vietnam, de omslag van het tijdschrift Gmaro en een campagne voor het Filippijnse mode- en cultuurtijdschrift Pinay dat te zien was op een billboard op Times Square. Amber is single en is meer gefocust op haar carrière.

Amber-Abara

Ze heeft ook kleine rollen gespeeld in HBO’s The White Lotus en NCIS Hawaii, en heeft een aanstaande rol in de door Chuck Russell geregisseerde film Paradise City. De actiefilm brengt Bruce Willis en John Travolta voor het eerst sinds Quentin Tarantino’s Pulp Fiction samen op een nog niet aangekondigde releasedatum.

Amber-Abara

De beste instagram foto’s van Amber Abara