Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Nieuws Jutta Leerdam –

De relatie tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij is voorbij. Via Instagram maakten ze beiden bekend dat ze na ruim vijf jaar uit elkaar zijn gegaan.

“Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten”, schrijft de 23-jarige Jutta, die begin dit jaar bij de Olympische Spelen van Beijing zilver pakte op de 1000 meter. De Westlandse werd daarna in Hamar ook wereldkampioene sprint.

Volgens de geruchtenmolen is Koen vreemd gegaan, er was een video op internet video waarin te zien zou zijn dat Koen intiem is met een dame uit Urk. Dit zou, wat nu blijkt, zijn gefilmd toen het koppel al uit elkaar was. 

Jutta-Leerdam-vrijgezel

“We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste”, aldus Leerdam over de relatiebreuk met Verweij. “Ik wil me volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen.”

Verweij schrijft op Instagram: “Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook.”

De 23-jarige sexy schaats-Konining is dus opnieuw vrijgezel.

Jutta-Leerdam
Jutta Leerdam

Koen liet ook een statement achter op Instagram. “Na 5 prachtige jaren met Jutta is onze relatie tot een einde gekomen. Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen en ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die we met elkaar hebben gedeeld. Ze is een prachtige powervrouw en zal altijd van Jut blijven houden.”

Jutta Leerdam en de Dior-Vibe

Onlangs maakte de in het Westland geboren schaats-diva ook al bekend dat ze één van de nieuwe gezichten van het wereldberoemde Franse modehuis Dior is geworden.

Jutta-Leerdam-Dior
Jutta in een pakje van Dior

Uiteraard ziet jutta er ook fantastich uit, als ze niet in schaatskleding is. We hebben de mooiste foto’s van haar voor je uitgezocht:

We wensen Jutta Leerdam veel succes bij haar nieuwe schaatsploeg en haar zoektocht naar de ware liefde. We zullen haar zeker blijven volgen.


Geef een reactie