Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Jutta Leerdam in haar nieuwe strakke pakje

Jutta Leerdam – De 23-jarige sexy schaats-Konining had al eerder de overstap naar de schaatsploeg van Jumbo-Visma gemaakt nu presenteert Jutta zich in de kleuren van haar nieuwe ploeg:

Jutta-Leerdam
Jutta Leerdam

De mooie Jutta, drievoudig wereldkampioene (een keer 1000 meter, twee keer op de teamsprint), winnares van olympisch zilver (1000 meter) in Beijing, wereldkampioene sprint en tweevoudig Europees kampioene op de sprint. Zei over haar overgang naar de ploeg van Jumbo-Visma op haar populaire instagram-account (3,4 miljoen volgers) het volgende:

“De route van ons eigen team zet ik niet door. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta. Ik heb zoveel mooie en inspirerende mensen leren kennen en samen veel mooie resultaten behaald. Ik kijk hier met een super trots gevoel op terug, dit pakt niemand mij mee af.”

En ze besluit haar korte mededeling met: “Ik kijk er erg naar uit om deel uit te maken van @jumbovisma_ice en om te trainen met de internationale top! Ik heb heel veel vertrouwen en zin in de toekomst, op naar nog veel mooire prestaties”, aldus de drievoudig wereldkampioene (een keer 1000 meter, twee keer op de teamsprint), winnares van olympisch zilver (1000 meter) in Beijing, wereldkampioene sprint en tweevoudig Europees kampioene op de sprint.

Jutta Leerdam en de Dior-Vibe

Onlangs maakte de in het Westland geboren schaats-diva ook al bekend dat ze één van de nieuwe gezichten van het wereldberoemde Franse modehuis Dior is geworden.

Jutta-Leerdam-Dior
Jutta in een pakje van Dior

Uiteraard ziet jutta er ook fantastich uit, als ze niet in schaatskleding is. We hebben de mooiste foto’s van haar voor je uitgezocht:

We wensen Jutta Leerdam veel succes bij haar nieuwe schaatsploeg en zullen haar blijven volgen.