Frank Grillo samen met Rico Verhoeven in Black Lotus

Frank Grillo samen met Rico Verhoeven in Black Lotus

Frank Grillo speelde Brock Rumlow in de Marvel Cinematic Universe films Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame. Deze Marvel-ster zal te zien zijn in de actiethriller Black Lotus. Black Lotus met in de hoofdrol elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven zal op 10 april 2023 in wereldpremière gaan, in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam en zal vanaf 13 april 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

In de film van regisseur Todor Chapkanov (Viking Quest) speelt Verhoeven de rol van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend stierf tijdens een gezamenlijke missie, zwierf hij de wereld rond, worstelend met schuldgevoelens. Terug in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog op straat en op de grachten van de stad. Tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s heeft Donner maar één doel: de ontvoerde dochter van zijn overleden vriend redden.

Bekijk de onlangs vrijgegeven teaser-trailer van Black Lotus:

Rico Verhoeven zal samen met Frank Grillo de hoofdrol vertolken. Grillo speelde Brock Rumlow in de Marvel Cinematic Universe films Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame. Naast deze Marvel-ster bestaat de cast voor Black Lotus uit: Marie Dompnier (Black Box), Peter Franzen (Vikings), Rona-Lee Shimon (Fauda), Kevin Janssens (Revenge, Undercover, Twee Zomers), Magnus Samuelsson (The Last Kingdom), Simon Wan (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Peaky Blinders), Roland Møller (Atomic Blonde, The Commuter, Papillon)

Verhoeven-Black-Lotus

Tad Daggerhart schreef het script. De film wordt medegefinancierd door Capstone Studios met Christian Mercuri aan boord om te produceren, in samenwerking met Tom de Mol en Marcel de Block uit Nederland en in coproductie met Rico Verhoeven. Jason Carpenter van Capstone is uitvoerend producent. Blue Box International, een dochteronderneming van Capstone Global, verzorgt de wereldwijde verkoop van de titel.

Grillo is vooral bekend van zijn optredens in de franchises Captain America en Purge, DirecTV’s MMA-dramaserie Kingdom, en Boss Level, evenals zijn misdaadthriller Copshop. De acteur speelde ook in series als Billions en The Shield, en in films als Hitman’s Wife’s Bodyguard, Black and Blue, Gangster Squad, Zero Dark Thirty, End of Watch, The Grey, Warrior, My Soul to Take en Minority Report.

Hij zal naast Morgan Freeman en Juliette Binoche de hoofdrol spelen in de Lionsgate-thriller Paradise Highway en in de Ambi Pictures-biopic Lamborghini, waarin hij de oprichter van het sportwagenbedrijf, Ferruccio Lamborghini, speelt.


Geef een reactie