Frank Grillo samen met Rico Verhoeven in Black Lotus

Frank Grillo samen met Rico Verhoeven in Black Lotus

Frank Grillo speelde Brock Rumlow in de Marvel Cinematic Universe films Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame. Deze Marvel-ster zal te zien zijn in de actiethriller Black Lotus. De film met in de hoofdrol elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, is momenteel in Nederland in productie.

In de film van regisseur Todor Chapkanov (Viking Quest) speelt Verhoeven de rol van special forces-officier Matteo Donner. Nadat zijn beste vriend stierf tijdens een gezamenlijke missie, zwierf hij de wereld rond, worstelend met schuldgevoelens. Terug in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog op straat en op de grachten van de stad. Tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s heeft Donner maar één doel: de ontvoerde dochter van zijn overleden vriend redden.

Details over de rol die Grillo gaat spelen zijn niet bekendgemaakt. De film bevat ook Marie Dompnier (Black Box), Peter Franzén (Vikings), Rona-Lee Shim’on (Fauda), Magnus Samuelsson (The Last Kingdom), Simon Wan (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Kevin Janssens (Revenge) en Roland Møller (Atomic Blonde).

frank-grillo

Tad Daggerhart schreef het script. De film wordt medegefinancierd door Capstone Studios met Christian Mercuri aan boord om te produceren, in samenwerking met Tom de Mol en Marcel de Block uit Nederland en in coproductie met Rico Verhoeven. Jason Carpenter van Capstone is uitvoerend producent. Blue Box International, een dochteronderneming van Capstone Global, verzorgt de wereldwijde verkoop van de titel.

Grillo is vooral bekend van zijn optredens in de franchises Captain America en Purge, DirecTV’s MMA-dramaserie Kingdom, en Boss Level, evenals zijn misdaadthriller Copshop. De acteur speelde ook in series als Billions en The Shield, en in films als Hitman’s Wife’s Bodyguard, Black and Blue, Gangster Squad, Zero Dark Thirty, End of Watch, The Grey, Warrior, My Soul to Take en Minority Report.

Hij zal naast Morgan Freeman en Juliette Binoche de hoofdrol spelen in de Lionsgate-thriller Paradise Highway en in de Ambi Pictures-biopic Lamborghini, waarin hij de oprichter van het sportwagenbedrijf, Ferruccio Lamborghini, speelt.


Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…
Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…

Geef een antwoord