Sylvia Geersen is de bachelorette

Sylvia Geersen is de bachelorette

Sylvia Geersen begint haar zoektocht naar de liefde als De Bachelorette. In dit nieuwe seizoen zal ze maar liefst 17 mannen ontmoeten. Sylvie Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland’s Next Top Model. Hierna ging zij werken als model, maar na diverse internationale campagnes ging het de verkeerde kant op voor de brunette vanwege een cocaïneverslaving.

In het verleden heeft Sylvia nare ervaringen gehad met mannen. Zo raakte ze ernstig gewond tijdens een ruzie met haar ex. ,,Ik heb best veel meegemaakt de afgelopen periode. Mijn ex heeft tijdens een ruzie een glas naar me gegooid – waardoor ik een slagaderlijke bloeding had aan mijn pols en ook pezen en zenuwen doorboord waren”, vertelde ze.

In het verleden heeft Sylvia nare ervaringen gehad met mannen. Zo raakte ze ernstig gewond tijdens een ruzie met haar ex. ,,Ik heb best veel meegemaakt de afgelopen periode. Mijn ex heeft tijdens een ruzie een glas naar me gegooid – waardoor ik een slagaderlijke bloeding had aan mijn pols en ook pezen en zenuwen doorboord waren”, vertelde ze.

fuck it, ik ga het gewoon doen

In eerste instantie kreeg ze kortsluiting in haar hoofd toen, Sylvia werd gevraagd om mee te doen aan De Bachelorette. Daten met zoveel mannen tegelijk. ‘Dat durfde ik echt niet!’, zei ze. ‘Maar toen ging ik erover nadenken en had ik zoiets van: wanneer krijg je nu de kans dat ze zoveel leuke mannen voor je uitkiezen, waarmee je naar de mooiste plekken in Zuid-Afrika mag?

Ik dacht: fuck it, ik ga het gewoon doen en er helemaal mijn eigen show van maken, met veel humor en pit. Als ik mezelf ben en ik sta er helemaal voor open om deze mannen te leren kennen, kan het alleen maar hartstikke leuk worden!’

Sylvia’s vader overleed een maand voor haar deelname aan het programma Special Forces. ‘Ik was in die periode niet bezig met liefde en dacht daarom: ik ga de kans pakken om te ontdekken hoe ik nu in de liefde sta. Daten doe ik eigenlijk nooit.’

De echte Syl laten zien

Het is niet dat mannen niet geïnteresseerd zijn. Haar inbox zit namelijk vol berichten van mannen, vertelt ze. ‘Maar dat is allemaal op uiterlijk gebaseerd. Ik vind het ook weleens fijn om mannen te leren kennen die naar mijn innerlijk kijken. Dit was een kans om te laten zien wie de echte Syl is’, zegt ze over haar deelname aan De Bachelorette. ‘Ik heb hartstikke veel te bieden en ik kan van mezelf zeggen dat ik een oprecht mens ben.’

Een type man had Sylvia vroeger wel, maar nu wil ze zich openstellen voor allerlei mannen. ‘Misschien leer ik mezelf daardoor ook weer beter kennen’, verklaarde ze. Een aantal eisen heeft ze echter wel: ‘Ik houd wel van een atletische man, iemand die ook sport. En ik wil een man die ambitieus en een beetje creatief is, en die van hard werken houdt, want ik ben zelf ook een hardwerkende vrouw.’

We zullen zien of er een man in staat is om het hart van Bachelorette Sylvia Geersen te veroveren.

Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…

Geef een reactie