Ralph’s Club Parfum: Een nieuw niveau van intensiteit voor Ralph Lauren Fragrances

Ralph’s Club Parfum: Een nieuw niveau van intensiteit voor Ralph Lauren Fragrances

Het iconische luxemerk uit New York lanceerde hun nieuwste herengeur met acteur Sidharth Malhotra. Geïnspireerd door Ralph Lauren’s one-night-only herfst 2019 mode-ervaring, nodigt Ralph’s Club je uit om de nacht van je leven met een nieuwe intensiteit te beleven.

Een parfum dat een nieuwe, intense uitdrukking krijgt door rijke, houtachtige noten en gedurfde, kruidige facetten te combineren, en een langdurige, authentiek mannelijke identiteit presenteert voor een echte buitenbeentje in stijl. Ralph’s Club Parfum is exclusief gemaakt door meesterparfumeur Dominique Ropion – een legende onder ‘s werelds grootste parfummakers die wordt geprezen om zijn pure perfectionisme en sublieme gevoel voor evenwicht – die hem een reeks onderscheidingen hebben opgeleverd in zijn vijf decennia in de voorhoede van het parfum. industrie, zoals de prestigieuze Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres.

Met deze iteratie heeft Ropion een rijke houtachtige ambergeur gecreëerd met complexe lagen die de hele nacht een blijvende indruk achterlaten. Frisse noten van Lavandin (een kruising tussen lavendel en de spijklavendel) zijn doordrenkt met onverwachte, pittige kardemom.

De extreme intensiteit van Vetiver vermengt zich met de warme noten van Patchouli om de basisnoten te vormen, terwijl mandarijnolie, appelakkoord en geranium verdere delicate details toevoegen voor een rijke, sensuele ervaring. Het resultaat is een gedurfde geur die lang aanhoudt.

Ralph's-Club-Parfum
Ralph's-Club-Parfum

Het vakmanschap van Ralph Lauren komt ook naar voren in een slank, gedurfd flesontwerp. Het staalgrijze ontwerp is voorzien van een scharnierdop gedetailleerd met het iconische Ralph’s Club-monogram, terwijl scherpe mannelijke hoeken die koel aanvoelen en opvallend zwart, mat doorschijnend glas een intense nieuwe toevoeging aan je parfumcollectie completeren.


Rose Bertram

Rose Bertram

Rose Bertram (27) is internationaal topmodel, influencer en schrijver van het kookboek Chubby in Shape. Ze…
Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…