Nicol Kremers is terug op instagram

Nicol Kremers is terug op instagram

Na een tijdje van roddels, gedoe en stilte laat Nicol Kremers weer van zich horen. De voormalige realityster en ex-vriendin van Peter Gillis plaatst nu weer foto’s op haar instagram account.

Nicole-Kremers
Nicole-Kremers

Nicol’s Instagram-account is niet populair bij al haar volgers. Sommige reacties beschouwen haar carrièreswitch als goedkoop voor een moeder van vier kinderen. Maar zo te zien, weerhoudt dat Nicol er niet van om nieuwe foto’s te plaatsen. “Ik ben trots op mijn lichaam en ik vind dat het gezien mag worden”, aldus Nicol.

Ze geeft aan dat ze op dit moment geen traditionele baan wil hebben. “Vanwege alles wat er tussen mij en Peter is gebeurd, is het behoorlijk moeilijk om een normale baan te vinden. Dus deze baan is eigenlijk perfect voor mij op dit moment.”

Nicol is 33 jaar en geboren in Eindhoven. Ze groeide op in de volksbuurt Stratum. Nicol werkte in de horeca, voordat ze in 2018 in loondienst kwam bij Peter Gillis. In 2022 eindigde hun relatie. Nicol heeft ondertussen aangifte gedaan tegen Peter Gillis vanwege meerdere mishandelingen.

Ook heeft ‘ons Nicolleke’ een nieuwe vriend gevonden. Zijn naam is Stephen en is een personal trainer. Stephen heeft Nicol ontmoet in Marbella. Hij is smoorverliefd op haar en noemt haar een “lieve, kwetsbare, maar ook sterke en intelligente vrouw”.

Nicol-Kremers

Stephen zegt ook dat Nicol hem alles verteld heeft over wat ze allemaal heeft meegemaakt in haar relatie met miljonair Peter Gillis. “Jullie zien niet wat voor trauma’s Nicol allemaal heeft.” Tot slot geeft hij aan de beste bedoelingen met haar te hebben én van haar te houden.


the-garrison