Kim Kardashian showt haar rondingen

Kim Kardashian showt haar rondingen

Kardashian zegt dat ze “geen keuze had” in de scheiding van Kanye West in het coververhaal van het modetijdschrift Voque Italia. De reality-tv-ster en miljardair-ondernemer achter KKW Beauty, SKIMS shapewear en, meest recentelijk, het huidverzorgingsbedrijf SKKN, straalt op foto’s, in verschillende looks die haar rondingen benadrukken.

Kim-Kardashan

Op de cover zelf droeg Kardashian een doorzichtige jurk met een retro kegelbeha en een verenhoed. Zoals Hollywood Life opmerkt, omvatten andere verleidelijke ensembles uit de fotoshoot onder andere een doorzichtige wollen haakjurk van Versace, een strakke zwarte fluwelen jurk en een bijzonder diep uitgesneden witte top met kralenfranjes, in een paillettenrok van Miu Miu gestopt.

Kim-Kardashian

Kim ging ook in op haar scheiding van Ye (voorheen Kanye West), met wie ze in 2021 na acht jaar huwelijk is gescheiden. Nadat Di Chiara Barzini de scheiding omschreef als “een van de meest gracieuze die ik heb gezien in de entertainmentwereld”, zei Kardashian: “Dank je! Soms heb je gewoon echt geen keuze.” “Zou ik de situatie beter hebben gemaakt als ik het op een andere manier had aangepakt? Nee. Zou ik het erger hebben gemaakt? Ja. Ik denk dat je op een gegeven moment gewoon moet toegeven dat je niet altijd het laatste woord krijgt en dat jouw waarheid niet naar buiten komt. Ik heb ook een heel goed voorbeeld gezien van mijn ouders. En dat was behulpzaam. Het maakt me ook tot een voorbeeld voor mijn kinderen”, zei ze.

kim-kardashian

Kardashian besprak ook haar inspanningen om hervorming van het Amerikaanse gevangenisstelsel te bevorderen.

Kim Kardashian is momenteel het gezicht van Dolce & Gabbana’s lente-zomer 2023 Women’s ADV-campagne.

Lees hier het volledige coververhaal van Kardashian in Vogue Italia.


the-garrison