Juultje Tieleman weer vrijgezel

Juultje Tieleman weer vrijgezel

Juultje Tieleman maakt einde relatie bekend: ‘Hart is gebroken’ De bekende influencer Juultje Tieleman heeft via een bericht op Instagram aangekondigd dat ze weer single is. Dus mannen, er is weer kans!

Samen met haar voormalige partner, Koen van de Bankzitters, deelde ze het volgende met haar miljoen volgers: “Met pijn in ons hart delen we mee dat we uit elkaar zijn. Hoewel het vaak geweldig is om een druk en bewogen leven te hebben, kent het ook nadelen. Terwijl de een droomt van reizen en avontuur, focust de ander zich meer op carrièreambities.”

Onze Juultje, met meer dan 1 miljoen volgers op instagram, heeft wel kritiek gekregen op de break-up. Een van comments was:  “Welke Youtuber wordt het volgende slachtoffer?” Want na Gio Latooy en Don de Jong is nu dus Koen verleden tijd.

We wensen Juultje in ieder geval veel succes met haar zoektocht naar een nieuwe liefde.