Kanye West’s ‘vrouw’ Bianca Censori topless

Kanye West’s ‘vrouw’ Bianca Censori topless

Kanye West’s ‘vrouw’ Bianca Censori poseert topless in pikante opnieuw opgedoken modelfoto’s die genomen zijn voordat ze met de rapper ‘trouwde’. Kanye West’s ‘vrouw’ Bianca Censori heeft heel wat wenkbrauwen doen fronsen met haar opvallende kledingkeuzes tijdens een vakantie met de rapper in Italië.

En het lijkt erop dat de 28-jarige Australische architecte nooit verlegen is geweest om haar figuur te tonen, als we foto’s mogen geloven van haar tijd als glamourmodel. Voor ze de 46-jarige rapper ontmoette, poseerde Censori topless in een pikante fotoshoot voor het badmodemerk Sasha in 2021.

Bianca-Censori
Censori

Het lijkt erop dat Bianca nog steeds trots met haar borsten pronkt, aangezien Censori de afgelopen maand veel heeft laten zien tijdens een vakantie in Italië met West. De in Melbourne geboren schoonheid is verschillende keren buitengekomen waarbij haar blote borsten duidelijk zichtbaar waren onder doorschijnende mesh-outfits.

Modeontwerper West wordt algemeen aangenomen als de drijvende kracht achter alle recente en controversiële looks van Censori.

Het moet nog blijken of West of Censori enige vorm van officiële straf zullen krijgen voor hun laatste over-the-top vertoning. Ondertussen wordt er opgeroepen om West en Censori te arresteren vanwege hun laatste schandalige vertoning in Venetië.

Het stel zorgde opnieuw voor controverse op maandag nadat ze werden betrapt tijdens een intiem moment op een boot, waarbij West zijn blote achterwerk toonde aan starende toeristen.

Beelden van het stel toonden de Amerikaanse rapper, 46, gezeten aan de achterkant van de riviertaxi terwijl zijn zogenaamde Australische bruid, 28, haar hoofd in zijn schoot legde.

West en Censori werden voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt in januari 2023, enkele maanden nadat zijn scheiding definitief was afgerond.

Het stel trouwde in januari in een besloten ceremonie in Beverly Hills, ongeveer twee maanden nadat de scheiding van de rapper van Kim Kardashian was afgerond. De wettigheid van de verbintenis staat echter ter discussie, omdat ze geen huwelijksakte hebben ingediend.