‘Alien’ overblijfselen met drie-vingerige handen gevonden

‘Alien’ overblijfselen met drie-vingerige handen gevonden

‘Alien’ lichamen met drie-vingerige handen, ‘onbekend DNA en eieren binnenin’ werden gepresenteerd door UFO-expert Jaime Maussan tijdens een Mexicaans UFO (UAP) congres – met de ‘niet-mensen’ gevonden in Peru die naar verluidt 1.000 jaar oud zijn.

Jaime Maussan, die al tientallen jaren onderzoek doet naar buitenaardse fenomenen, stond met wetenschappers om twee lijken te onthullen in wat hij een ‘keerpunt’ evenement noemde voor het Mexicaanse Congres op dinsdag.

De onderzoekers deden de buitengewone bewering dat de lijken, getoond in vitrinekasten en naar verluidt afkomstig uit Cusco in Peru, geen deel uitmaakten van ‘onze aardse evolutie’, waarbij 30 procent van hun genetische samenstelling nog ‘onbekend’ was.

Alien

Alien-overblijfselen van meer dan 1.000 jaar oud

Koolstofdatering door de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM) toonde aan dat de lichamen, afgebeeld met drie-vingerige handen, geen tanden en stereoscopisch zicht, meer dan 1.000 jaar oud waren, beweerde Maussan.

De bizarre presentatie heeft een golf van opwinding teweeggebracht onder samenzweringstheoretici online – maar het heeft ook scepsis opgewekt. Ongebruikelijk voor fossielen die zijn geanalyseerd, waren de exemplaren bedekt met wat leek op zand.

Maar Maussan – die in het verleden in verband is gebracht met weerlegde buitenaardse theorieën – verklaarde onder ede op dinsdag: ‘Deze exemplaren maken geen deel uit van onze aardse evolutie […] Dit zijn geen wezens die werden gevonden na een UFO-wrak. Ze werden gevonden in diatomeeën [algen] mijnen en werden later gefossiliseerd.’

alien

Aliens leefden met ons

Hij voegde later toe: ‘Of het nu buitenaardse wezens zijn of niet, we weten het niet, maar ze waren intelligent en ze leefden met ons. Ze moeten de geschiedenis herschrijven.’ ‘We zijn niet alleen in dit uitgestrekte universum, we moeten deze realiteit omarmen,’ zei hij tijdens het evenement. De alien lichamen getoond aan het congres zou dit bewijzen.

Deskundigen in het congres toonden schijnbare röntgenfoto’s van de exemplaren en vertelden afgevaardigden dat een van de wezens ‘eieren’ met embryo’s erin droeg. Verder dat ze implantaten hadden van cadmium en osmium metalen.

Osmium is een element in de aardkorst en wordt beschouwd als het zeldzaamste edelmetaal.

alien

Maussan beschreef het evenement als een ‘keerpunt’ moment, de eerste keer dat Mexico formeel de dialoog aanging om het fenomeen te erkennen.

Hij zei dat de lichamen onlangs werden bestudeerd aan de Autonome Nationale Universiteit van Mexico (UNAM), waar wetenschappers ze met radiokoolstofdatering onderzochten.

Abraham Avi Loeb, de directeur van de Harvard Astronomie Afdeling, verscheen via een video-link en riep de Mexicaanse regering op om internationale wetenschappers verder onderzoek naar de exemplaren toe te staan. Ryan Graves, gepensioneerd directeur van de Amerikaanse marine en een voormalige marinepiloot, was ook aanwezig.

Graves getuigde eerder dit jaar over ‘UAP’-waarnemingen en overheidsclassificatie en deed afgelopen juli beweringen over de bedreiging die UAP’s vormen voor de nationale veiligheid van Amerika. Graves beweerde dat UFO’s een ‘open geheim’ waren in het leger en getuigde dat zijn squadron regelmatig ongeïdentificeerde objecten detecteerde terwijl het voor de kust van Virginia in 2014 was gestationeerd.

Alien

Website voor officiële gedeclassificeerde informatie over UAP’s

In augustus kondigde het Amerikaanse Ministerie van Defensie een nieuwe website aan die officiële gedeclassificeerde informatie over UFO’s zou verstrekken, na de schokkende getuigenis van klokkenluider David Grusch dat mensen waren vermoord als onderdeel van een samenzwering om UFO’s geheim te houden.

De website is nog in aanbouw en zal foto’s en video’s aanbieden die het publiek gemakkelijk kan doorzoeken zodra deze voltooid is. In een verklaring over de website zeiden federale functionarissen dat de release aantoont hoe ‘toegewijd’ het Defensie Departement is aan ‘transparantie naar het Amerikaanse volk’ over hun werk aan UAP’s – de term van de regering voor UFO’s.

Robert Salas, een gepensioneerde USAF-luitenant, sprak over het stigma rond UAP-waarnemingen tijdens het congres in Mexico op dinsdag. Hij zei: ‘Terwijl we spreken, is onze lucht vol van UAP’s, waarvan het bestaan niet genoeg wordt gemeld.

The Truth Is Out There