AI-robots tussen mensen

AI-robots tussen mensen

Supporters van de Amerikaanse NFL teams, Chargers en Dolphins waren zondag in grote getale aanwezig bij de seizoensopener van beide teams. Tot verrassing van sommige fans voegden enkele AI-robots zich bij hen in het publiek.

De AI-robots “fans” werden getoond op een groot videobord in het stadion, zittend met een lege blik tussen de enthousiaste menselijke toeschouwers. Ze waren ook te zien op het veld.

ai-robots

Het was echter de aanwezigheid van de AI-robots op de tribunes die de fans verbaasde tijdens de NFL-wedstrijd. Onder de menigte in het SoFi Stadion was er een opmerkelijk beeld: AI-robots die naast menselijke fans zaten.

The Creator

De robots waren verspreid in het stadion om de aankomende sci-fi film “The Creator” van 20th Century Studios te promoten. Deze film verschijnt op 29 september in de bioscopen en gaat over een futuristische oorlog tussen mensen en robots.

De officiële samenvatting van de film luidt: “Tijdens een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de krachten van kunstmatige intelligentie wordt Joshua, een doorgewinterde ex-Special Forces-agent die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om The Creator op te sporen en te doden. Deze ongrijpbare ontwerper van geavanceerde AI heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen… en de mensheid zelf.”

“Joshua en zijn team van elite-agenten reizen door vijandelijk gebied, naar het duistere hart van door AI bezet gebied… alleen om te ontdekken dat het wereldvernietigende wapen dat hij opdracht heeft gekregen te vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind.”