Messi Ontmoet Amerika

Messi Ontmoet Amerika

Lionel Messi’s avontuur in de Major League Soccer (MLS) en bij Inter Miami CF is het onderwerp van Messi Ontmoet Amerika, de nieuwe docuserie op Apple TV+.

Er is een nieuwe trailer verschenen die een voorproefje geeft van de zesdelige documentaire, die op 11 oktober in première gaat met drie afleveringen. Aanvullende afleveringen zijn momenteel in productie en zullen later in het seizoen in première gaan.

Messi heeft indruk gemaakt in de Verenigde Staten door zijn voetbalteam naar de top van de Leagues Cup te leiden en de trofee te winnen. De voetbal-ster won onlangs het FIFA Wereldkampioenschap Qatar 2022 met het Argentijnse nationale voetbalteam en verovert nu Amerika door zijn talenten op het veld te tonen en zelfs interesse te wekken bij Hollywoodsterren.

Lionel-Messi-Inter-Miami

Toen de docuserie eerder dit jaar werd aangekondigd, zei Messi bij zijn aankomst in Miami: “Ik ben ontzettend blij om naar Miami te komen en me aan te sluiten bij zo’n geweldige groep mensen en organisatie. Ik kom met de wens om te concurreren, te winnen en de club te helpen groeien. Ik denk ook dat we echt van onszelf gaan genieten, een leuke tijd gaan hebben en dat er hele bijzondere dingen gaan gebeuren.”

Messi Ontmoet Amerika wordt uitvoerend geproduceerd door Tim Pastore, Patrick Milling Smith, Brian Carmody, Matt Renner en Scott Boggins. De serie wordt geproduceerd voor Apple door Smuggler Entertainment en in samenwerking met Major League Soccer.

Messi ontmoet Amerika Trailer