Valentijn Cadeau’s voor Hem 2022

Valentijn Cadeau’s voor Hem 2022

Voordat we deze Valentijnsdag cadeau-ideeën voor hem onthullen, laten we je meenemen door de oorsprong van dit eeuwenoude feest. Zoals je al weet, is deze dag van de liefde vernoemd naar Sint-Valentijn. Maar waarom, denk je?

Hier is het antwoord: Sint-Valentijn was een Romeinse priester uit de 3e eeuw die bekend kwam te staan ​​als de patroonheilige van de liefde. Destijds had keizer Claudius II het huwelijk verboden omdat hij geloofde dat getrouwde mannen slechte soldaten waren. Is dat niet vreemd?

Nou, Sint-Valentijn dacht er ook zo over en ging tegen de regel in en voerde in het geheim, bruiloften uit voor soldaten. Toen Claudius dit ontdekte, werd Valentine gevangengezet en ter dood veroordeeld. Daar werd hij verliefd op de dochter van de cipier. Toen hij op 14 februari werd vermoord, stuurde hij haar een liefdesbrief, ondertekend met ‘van je Valentijn’. nieuwsgierig? Er is meer…

Valentijnsdag wordt ook beschouwd als een zeer oude traditie die voortkwam uit een Romeins festival genaamd Lupercalia, dat midden februari werd gevierd. Er wordt aangenomen dat mannen als onderdeel van de vieringen namen van vrouwen uit een doos trokken. Ze zouden romantisch samen zijn tijdens het festival en sommigen van hen zijn zelfs getrouwd. Later besloot de kerk om van dit feest een christelijk feest te maken dat ook hulde bracht aan Sint-Valentijn.

Het vinden van het valentijn-cadeau voor hem kan lastig zijn. Natuurlijk verdient de valentijn in je leven iets speciaals op deze speciale dag, maar dat speciale vinden is niet zo eenvoudig als het klinkt. Mannen houden toch van andere cadeau’s dan vrouwen en soms weet je niet eens waar je moet beginnen. Daarom helpen we je door valentijnscadeau’s aan te bevelen die op zeker in smaak zullen vallen bij hem, onze lijst heeft iets voor elke smaak en elk budget.

Chesterfield Stefan Leren Toilettas

Een mooie en handige toilettas met een dure uitstraling is echt iets voor hem. Deze leren Chesterfield toilettas is gemaakt van hoogwaardig Wax Pull-up leer. Wax pull-up leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepelere structuur. Eventuele gebruikssporen wrijf je makkelijk weg door de speciale wax behandeling die de tas heeft ondergaan

House of Marley Rebel Bluetooth Oordopjes 

Dit Airpod-alternatief verpakt krachtig geluid in een ontwerp met veel meer karakter. Hij zal er van gaan houden (en van jou) om het prachtige geluid en de esthetiek. Bovendien maakt House of Marley zijn audioproducten van duurzaam geproduceerde materialen. 30 uur luisteren zonder op te laden – 2 EQ instellingen – Volledig draadloze oortjes – Draadloos opladen.

Cohiba Espléndidos

Vandaag de dag wordt Cohiba gezien als een van de meest prestigieuze sigaarmerken, zo niet het meest prestigieuze. In eerste instantie werden de Cohiba’s exclusief voor Fidel Castro gemaakt. Later was Cohiba er alleen in kleine hoeveelheden voor de diplomatieke dienst en bevriende staatshoofden. Ideaal om hem speciaal te laten voelen.

Cohiba-Espléndidos

Smartphones Jail

Wil je tijd met hem doorbrengen zonder gestoord te worden door die vervelende telefoon’s van jullie? dan is dit de oplossing. Gewoon de gevangenis in en weg zetten, voorlopig niet meer naar omkijken.

Smartphonejail

Armbanden set met magneet

Hoe Romantisch! Een mooie armband voor hem en voor jezelf, die je via magneetjes kan koppelen. Laat zien dat je bij elkaar hoort en de armbanden zien er ook nog eens mooi uit.

Peaky Blinder Irish Whiskey

Met drank kan je nooit verkeerd gaan, deze Peaky Blinder Irish Whiskey is een rijke, soepele en drievoudig gedistilleerde Ierse whiskey: een eerbetoon aan de favoriete drank van deze televisiebende. De drank is geproduceerd door Sadler’s, een familiebedrijf dat eigenaar is van een aantal van de pubs waar vroeger de echte Peaky Blinder’s aan de bar zaten.

peaky

Man-Box

Een houten cadeaubox voor echte mannen (jouw valentijn) met breekijzer, vol met lekkere verzorgingsproducten zoals Showergel, Aftershavebalsem, Hair & Body Wash, etc.

Kanten Kimono Graceful

Iets om je valentijn te verleiden, een stijlvolle kimono gemaakt van zeer luxe en delicaat kant.

kimono

Profuomo sjaal met muts

Een zeer praktische maar toch chique verrassing voor hem. Een sjaal gemaakt van heerlijk zacht, prachtig, rijk wol mengsel met kasjmier. Met bijpassende muts, zodat hij lekker warm blijft wanneer hij aan jou denkt.

Tobacco Vanille by Tom Ford

Dit is niet zomaar een parfum maar een weelderige en bijna bedwelmende geurervaring. Een fantastische geur die zowel door vrouwen als door mannen gedragen kan worden. Speciaal maar wel aan de prijzige kant. Voor wat meer betaalbare aftershave’s, klik HIER.

En denk erom, wat je ook kiest, het mooiste cadeau voor hem, is natuurlijk jezelf!


Henley shirt

Henley shirt

Henley-shirts zijn comfortabel, praktisch, geweldig voor laagjes en goed voor alle seizoenen. Helaas, viel de…

Geef een reactie