Top 10 Aftershave die door vrouwen zijn gekozen 2022

Top 10 Aftershave die door vrouwen zijn gekozen 2022

Voor de meeste mannen is het belangrijk om een ​​aftershave te dragen die vrouwen aanspreekt, maar het is moeilijker dan je denkt want er is zoveel aanbod. Daarom hebben wij een lijst opgesteld met de top 10 lekkerst ruikende aftershave’s volgens vrouwen van 2022, samen met een beetje inzicht in waarom ze zo populair zijn.

Zie hieronder de lijst met de lekkerste mannen parfums, gekozen door vrouwen. Laat je verassen door deze topaanbevelingen. 

10. Paco Rabanne Invictus

invictus

De nummer 10 is een geur van Paco Rabanne, en wel de Invictus Eau De Toilette. Vrouwen omschrijven deze geur als een sensuele en frisse geur en de heren zeggen dat het een geur van overwinning is. De basis van dit parfum is houtachtig, met geurnoten van patchouli, eikenmos, ambergris en guaiac hout. Al deze geurnoten samen zorgen voor een sensueel, maar toch fris parfum. De flacon van Invictus Paco Rabanne heeft de vorm van een grote beker, dat het winnende karakter van Invictus weerspiegelt.

Montblanc

9. Montblanc Explorer Eau de Parfum

Montblanc Explorer is een goedkoop alternatief voor Creed Aventus en werd door één van de vrouwen, betrokken bij de test omschreven als volgend: Dit is een extreem sexy geur. Het is perfect voor speciale gelegenheden, een avondje uit met een bepaald iemand of gewoon wanneer je je goed wilt voelen over jezelf. Ik vind dit een uitstekende unisex geur. Het heeft mooie warme ondertonen en is extreem langhoudend. Ik raad dit zeker aan voor mannen en vrouwen.

8. Versace Eros

eros

Versace Eros is een ultiem mannelijke parfum, wat de vrouwen zeer aantrekkelijk vonden aan deze sensuele geur was de combinatie van zoet en fris. Het parfum is vernoemd naar de Griekse god van de liefde. Eros wordt omschreven als een fris, houtachtig parfum en is licht oriëntaals. Het parfum opent met een frisse combinatie van munt, appel en citroen. In het hart zorgen noten van tonkaboon, geranium en ambroxan voor een levendig en intens akkoord. Eros van Versace sluit af met warme vanille, vetiver, eikenmos en cederhout.

7. Armani Acqua Di Gio

Giorgio

Alle vrouwen konden de lekkere frisse geur van deze after-shave op prijs stellen. Geïnspireerd door de schoonheid van Pantellerie, waar hij zijn vakantie doorbracht, creëerde Armani het aroma van Aqua di Gio voor mannen, het is een geur van vrijheid, vol wind en water. De compositie is opgebouwd uit een perfecte harmonie van zoete en zoute tonen van zeewater en nuances van zonnige warmte op je huid. Aqua di Gio staat vol met brandende mediterrane zon. Bittere citrus met aromatische nuance van rozemarijn verstrengeld met zoute, zeenuances en doorschijnende hedione. Scherpe tonen van kruiden worden verzacht door een houtachtige basis met een warm, muskusachtig spoor.

6. Davidoff Cool Water

Coolwater

Cool Water is een echte klassieker die het karakter van een sterke persoonlijkheid onderstreept. De aromatische topnoten van lavendel, rozemarijn en munt maken deze geur uniek. In het hart van de geur domineert het contrast tussen bloemige en houtachtige noten van jasmijn, geranium en sandelhout. De warme basis van muskus en amber geeft de geur zijn sensuele uitstraling. Met deze geur zit je altijd goed.

5.Tom Ford Noir Extreme

Tom-Ford

Op nummer 5 staat een van de favoriete geurtjes van vrouwen voor mannen, Tom Ford Noir Extreme heeft een houtige, orientaalse geur. Deze geur is heel goed ontvangen toen het uitkwam en wijzelf kunnen ons nog precies herrineren toen wij deze heerlijke aftershave voor het eerst roken.

Het is een exclusieve, bedwelmende en buitengewone geur maar omdat sommige vrouwen het wat te sterk vonden ruiken, slechts op nummer 5.

4.Blue de Chanel

blue-de-chanel

Omschreven door vrouwen als een aangenaam mannelijke maar toch frisse geur. Blue de Chanel is een luchtje waar je sowieso complimenten over zal krijgen.

Deze geur is gemaakt door de parfumeur Jacques Polge. De geurpiramide van Bleu ziet als volgt uit: een top van roze peper, citrus akkoord, vetiver, het hart met grapefruit, droge noten van ceder, labdanum en een basis met wierook, gember, sandelhout, wel vooral een winterparfum, daarom op nummer 4.

3.Dior Sauvage

Savage

Dior Sauvage werd pas in september 2015 gelanceerd en is toch al goed op weg om een echte klassieker te worden. Dior Sauvage heeft alles wat een mannengeur nodig heeft. Het heeft een frisse geur en is tegelijkertijd mannelijker dan bijna elk ander luchtje. Dit was ook het plan toen Dior de mannengeur werd ontwikkeld. Sommige vrouwen op onze redactie wilde de geur voor zichzelf kopen, zo lekker vonden ze het.

2.Jean Paul Gaultier Le Male 

Le-male

Dit is een ware klassieker onder de herenluchtjes. Je blijft dit geurtje heel lang ruiken en je kunt er dus ook lekker lang van genieten.

Le Male eau de toilette is een magnetisch aantrekkelijke geur die verleidt met zijn unieke karakter, het is opgebouwd uit contrasten: traditioneel en gewaagd, fris en zacht, sterk en sensueel, met andere woorden: absoluut onweerstaanbaar voor vrouwen.

1.Escentric Molecules – Escentric 01

molecule01

Er kan maar één de winnaar zijn en dit is werkelijk een geweldig luchtje. Volgens de vrouwen is dit het beste parfum voor mannen en is eigenlijk onmisbaar. Escentric Molecules – Escentric 01 is een unieke geur voor zowel mannen als vrouwen.

Molecule 01 is een uniek product – Deze geur heeft een andere vorm van parfumeren dan een “normale geur”. De Molecule is niet continu aanwezig voor jezelf, maar voor anderen wel. Dit ligt aan de molecule Iso E super, deze komt en gaat omdat deze voor 65% geconcentreerd is en is dus soms lastig te herkennen voor de eigen neus. Iso E Super is een zoete maar fluweelzachte houtnoot met een geur die lang om je heen blijft hangen en zorgt dan ook voor een ultieme aantrekkingskracht.


Geef een reactie