Indiana Jones 5 Trailer met Harrison Ford

Indiana Jones 5 Trailer met Harrison Ford

Harrison Ford brengt Indiana Jones terug op 30 juni 2023. De trailer geeft een eerste blik op hoe digitale technologie de man met de hoed er jonger uit zal laten zien dan de 80 jaar van Ford.

De Indiana Jones 5 trailer is spectaculair en klassiek Indy : Mads Mikkelsen als een nazi, Indy te paard door de metro van New York, een achtervolging die plaatsvindt in een tickertape-parade in Manhattan, en Sallah (wederom gespeeld door John Rhys-Davies. De trailer eindigt met Indy die zijn zweep tevoorschijn haalt en ermee uithaalt naar een stel slechteriken, die prompt veel wapens tevoorschijn halen, wat een duidelijke verwijzing is naar het iconische filmmoment waarop Indy terloops de zwaardvechter neerschiet in Raiders of the Lost Ark, behalve dan dat Indy erin slaagt hier uit de weg te duiken.

“Indiana Jones And The Dial Of Destiny”

“Indiana Jones-films gaan over fantasie en mysterie, maar ze gaan ook over het hart”, vertelde Ford in een intervieuw naast regisseur James Mangold en co-ster Phoebe Waller-Bridge. “We hebben echt een geweldig verhaal te vertellen, evenals een film, that will kick your ass”. ””Ik ben erg trots om te zeggen dat deze fantastisch is,” zei Ford verder.

Andere acteurs in de vijfde Indiana Jones-film, geproduceerd door Steven Spielberg, zijn: Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones en Antonio Banderas en John Rhys-Davies als Sallah.

De film was oorspronkelijk gepland voor release in 2019, maar door vertragingen door de corona-pandemie werd hij opgeschoven naar de zomer van 2023. Op dat moment zal Ford net zijn 81ste verjaardag vieren.


Geef een reactie