De vriendin van Carlos Alcaraz

De vriendin van Carlos Alcaraz

De buitengewone prestatie van de 20-jarige Carlos Alcaraz op het gras in Wimbledon gedurende de afgelopen twee weken, met als resultaat zijn allereerste Wimbledon-titel. Heeft zijn nummer één positie in de wereld verstevigd en hij is nu de natuurlijke opvolger van Djokovic, die hij versloeg in een spannende vijfsetter in de finale.

Experts voorspellen dat zijn overwinning op gras in Wimbledon hem ‘de nieuwe held van Generatie Z’ zal maken en dat Alcaraz tegen het einde van 2023 nog eens € 30 miljoen aan deals zal binnenhalen. Echter, één aspect van het leven van tennisser Carlos blijft gehuld in mysterie – zijn liefdesleven.

Alcaraz wordt al jarenlang in verband gebracht met Maria Gonzalez Gimenez.

Maria

Maria Gonzalez Gimenez, komt net zoals Alcaraz uit Spanje, is 23 jaar en maakt deel uit van de Murcia Club de Tenis, gelegen in het zuidoosten van het Middellandse Zeegebied. Zowel Carlos Alcaraz als Maria hebben ooit hun relatie bevestigd.

WAT DOET MARIA GONZALEZ GIMENEZ?

maria

Volgens haar sociale media lijkt Maria haar universitaire studie te combineren met een passie voor tennis.

Op haar Instagram, waar ze meer dan 13.700 volgers heeft, laat de socialemediaster ook haar glamoureuze levensstijl zien, inclusief stijlvolle mode, stranduitstapjes en schilderachtige foto’s van haar leven in Spanje.

Vorig jaar deelde Tennis Tonic een screenshot van wat leek op een romantische spontane foto van Carlos op zijn Instagram-verhaal, waarop de tennisster Maria een kus op de wang gaf.

“Ik mis je,” staat er in het bijschrift bij de foto.

carlos

Carlos en Maria worden zelden samen in het openbaar gezien en kozen ervoor om hun relatie erg privé te houden. Er gaan echter geruchten dat ze recentelijk uit elkaar zijn gegaan omdat ze niet in zijn vak op het Centre Court op Wimbledon was.

Haar Instagram wordt momenteel overspoeld door fans die Carlos feliciteren met zijn overwinning. Maria heeft echter nog geen reactie gegeven via sociale media.

maria

Lees ook: Carlos Alcaraz is de nieuwe koning van het tennis


pakken