Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024

Ivana Knöll ook op het EK Voetbal 2024

Ivana Knöll, de Kroatische schoonheid die tijdens het WK in Qatar opviel met haar opvallende outfits – zal aanwezig zijn op het EK voetbal 2024. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze sinds kort weer single…

Tijdens het WK in Qatar bereikte Kroatië de halve finale, en daardoor was Knöll wekenlang een sensatie tijdens het wereldkampioenschap. Ze was een favoriet onder de cameraploegen vanwege haar gedurfde kledingkeuzes in de kleuren van haar thuisland. Sindsdien heeft Ivana een enorme schare fans vergaard op sociale media.

Met maar liefst 3 miljoen volgers op Instagram en foto’s waarop ze te zien is met beroemdheden zoals Erling Haaland, blijft ze het internet veroveren. En ook tijdens het komende EK zal ze weer van de partij zijn, zo vertelt ze aan de Duitse krant BILD. “Ik weet nog niet precies wat ik ga dragen, maar ik zal waarschijnlijk spontane ideeën hebben. Dan laat ik snel iets op maat maken. Of ik plak de Kroatische vlag op kledingstukken die ik leuk vind, zoals in Qatar.”

Ivana Knöll is ook techno-DJ

Naast haar aanwezigheid bij het voetbal is de voormalige Miss Kroatië ook actief als techno-DJ en hoopt ze tijdens het EK te kunnen draaien in Berlijn, een mekka voor liefhebbers van elektronische muziek. “Na het toernooi ga ik als DJ ook op wereldtournee en zal ik onder meer draaien in Griekenland en Marokko.”

knoll

En voor de vrijgezellen onder ons is er nog meer goed nieuws. Ivana is namelijk sinds kort weer beschikbaar. “Ik had een vriend met wie ik tien jaar samen was. Vorig jaar zijn we uit elkaar gegaan.”

EK Voetbal 2024: De complete gids