Nicol Kremers naakt in de playboy

Nicol Kremers naakt in de playboy

Nicol Kremers siert de cover van Playboy. Ze is de tweede bekende Nederlander die poseert voor een naaktreportage in het tijdschrift, na Jaimie Vaes.

Niek Stolker, de nieuwe hoofdredacteur van Playboy, heeft de ambitie om het blad terug te brengen naar zijn hoogtijdagen, waarin naaktreportages met bekende gezichten regelmatig te zien waren. Ons Nicolleke beschouwt haar deelname als een grote eer.

“Ik ben trots dat ik nu in het rijtje sta met Tatjana Simic en Katja Schuurman”, zegt de 33-jarige Nicol Kremers.

Nicole-Kremer

Bekend vanwege haar relatie met zakenman Peter Gillis, is Nicol Kremers geen onbekende als het gaat om poseren. Na haar scheiding met Gillis heeft ze haar eigen OnlyFans-kanaal opgericht, waar abonnees toegang hebben tot exclusieve content. Er loopt momenteel een rechtszaak tegen haar ex-partner; Kremers beweert dat ze jarenlang door Gillis is mishandeld.

In het interview in Playboy zegt Nicol onder andere het volgende:

“Sommige mensen denken dat ik aangifte heb gedaan voor het geld”, zegt Kremers. “Maar zijn rotcenten mag hij houden. Ik kan prima voor mezelf zorgen.”

“Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg”, vervolgt ze. “Ik zit nu lekkerder in mijn vel en heb weer mijn eigen plekje gevonden. Ik werk nu aan een boek waarin ik veel opzienbarende onthullingen zal doen over alles wat ik heb meegemaakt in mijn leventje, en dat is nogal wat.”

Over de fotoshoot: “Ik was niet nerveus, want ik heb al zoveel fotoshoots gedaan. Maar ik was wel erg benieuwd hoe het allemaal zou gaan. Daarnaast is het een eer om op de cover van de Playboy te staan. Ik vind dat het blad vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld brengt.” aldus Nicol.


Alles over Voetbal vind je op deze pagina:Het laatste Voetbal nieuws, de uitslagen, het programma, transfergeruchten en de actualiteiten.


tweedehands-luxe-herenschoenen