Manchester City ster Erling Haaland tekent bij Breitling

Manchester City ster Erling Haaland tekent bij Breitling

Er is een reden waarom hij “niet te stoppen” wordt genoemd op het voetbalveld. De carrière van Erling Haaland wordt niet gemeten in doelpunten, maar in records en hattricks. Op het moment van deze release had de voetbalsuperster net records gebroken voor 15 Premier League-goals in zijn eerste negen wedstrijden en 28 Champions League-goals in zijn eerste 22 optredens.

Breitling heeft Haaland aangekondigd als het nieuwste gezicht van het luxe horlogemerk. De spits van Manchester City sluit zich aan bij andere uitblinkers in de sport, waaronder basketballer Giannis Antetokounmpo, snowboarder Chloe Kim en American football-speler Trevor Lawrence, om Breitlings nieuwe ‘all-star squad’ te completeren.

Haaland is gebouwd om doelpunten te maken. Dat is evenzeer te danken aan zijn grootte en snelheid als aan zijn speelstijl als spits. In zijn debuutseizoen in de Duitse Bundesliga was hij speler van de maand na slechts een uur op het veld te hebben gestaan. Bij de FIFA U20 World Cup pakte hij de Gouden Schoen voor het maken van een recordaantal van negen doelpunten in één wedstrijd. Nu, op slechts 22-jarige leeftijd, wordt hij al beschouwd als een van de beste spelers ter wereld.

Breitling-Haaland

“Als je mijn stijl kent, weet je dat ik altijd voor een strakke look ga”, zegt Haaland, “en de nieuwe Breitling die ik vertegenwoordig is precies dat: een horloge dat werkt voor alles wat ik doe. Ik kan niet wachten om hem volgende maand te introduceren en hem eindelijk zelf te dragen.”

“Erling Haaland is precies wat we zoeken in een teamlid”, zegt Georges Kern, CEO van Breitling. “Hij is een krachtige sporter, hij heeft een geweldig karakter, hij is volledig authentiek en nuchter – Erling is de absolute belichaming van Breitlings ongedwongen en inclusieve luxe.”

Erik Haaland gaf een intervieuw aan gq-magazine.co.uk, vanwege zijn nieuwe rol als ‘sport-ambassadeur’ voor Breitling:

Gefeliciteerd met deze nieuwe rol, je hebt zeker een goede start gemaakt in het VK. Wat is je eerste herinnering aan het spelen met een horloge of het bezitten van een horloge?

Ik ben altijd al een fan geweest van horloges, ik volg graag de mode, de nieuwe trends en tegelijkertijd waardeer ik ook historische modellen.

Ben je een one-watch persoon, of draag je graag verschillende modellen voor verschillende gelegenheden?

-In plaats van mijn horloge te veranderen op basis van gebeurtenissen, draag ik graag een tijdje hetzelfde horloge en verander dan. Maar het is wel zo dat ik bij speciale gelegenheden een bepaald horloge draag.

Breitling- COSMONAUTE

Je wordt al alom geprezen voor je karakter op het voetbalveld. Welke Breitling-modellen passen volgens jou het beste bij jouw persoonlijkheid.

Het is erg moeilijk voor mij om te kiezen omdat elk Breitling-model iets speciaals vertegenwoordigt. De Navitimer is één van de meest herkenbare horloges ooit gemaakt en staat op verzamelaarslijsten als één van de beste horloges aller tijden. De Navitimer Cosmonaute bereikte zelfs de ruimte in 1962, wat ik fantastisch vind. Vanaf het moment dat het bedrijf werd opgericht, is het nooit gestopt met innoveren en dat sluit heel goed aan bij mijn persoonlijkheid omdat ik altijd in verbetering geloof.

Over Breitling

Breitling, opgericht in 1884, is een toonaangevende Zwitserse horlogemaker. Het innovatieve bedrijf vond de moderne chronograaf uit en was de pionier van het horloge met navigatiehulpmiddelen. Tegenwoordig is het nog steeds zowel baanbrekend als een casual, inclusief en duurzaam luxemerk met meer dan 150 winkellocaties over de hele wereld. Breitling’s collecties draaien om lucht-, land- en zeeactiviteiten, allemaal vastgelegd in de onmiskenbare modern-retrostijl van het merk. De uitzonderlijke kwaliteit van elk uurwerk wordt bevestigd door zijn status als COSC-gecertificeerde chronometer, en het merk blijft één van de weinige onafhankelijke horlogemakers die zijn eigen fabricage normen heeft. Breitling combineert klassieke uurwerken met de nieuwste innovaties en is zowel een bedrijf met geschiedenis als een bedrijf dat zijn tijd ver vooruit is.


Geef een reactie