De pikantste foto’s van Gaby Blaaser

De pikantste foto’s van Gaby Blaaser

De 35-jarige actrice, model en presentatrice bekend van onder andere diverse Nederlandse soapseries, de Bachelorette en Date or no date! mag graag pronken met haar lichaam. Voor die mooie vormen doet ze dan ook genoeg, getuige haar work-out serie op Videoland, In Shape Met Gaby.

Gaby-Blaaser

Ook is Gaby niet vies van een cosmetische ingreep: “Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen”, aldus Blaaser in de &C. “Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar.”

Behalve op TV is Gaby ook op internet zeer populair, haar instagram-account heeft maar liefst 387k volgers. Soms gaat ze te ver, althans volgens instagram, die de twee onderstaande foto’s verwijderde.

Gaby Blaaser heeft sinds 2021 een relatie met personal trainer Danny Volker.

‘Suns out buns out’

Pas geleden heeft Gaby met de titel ‘Suns out buns out‘ wederom een pikante bikinifoto op haar insta gezet, die veel aandacht vraagt en krijgt!

De top 10 mooiste kercadeau’s voor hem


Geef een reactie