Cristiano Ronaldo is altijd Game On

Cristiano Ronaldo is altijd Game On

Game On

De wereldvoetballer die altijd voorbereid is op alles wat op zijn pad komt, lanceert vandaag zijn nieuwe avondgeur, CR7 Game On. De derde geur in de CR7-geurreeks toont een andere kant van Cristiano’s persoonlijkheid door ons te laten zien hoe hij zijn avonden doorbrengt, in een ontspannen campagnevideo.

Cristiano nodigt ons uit om te zien hoe hij zich voorbereidt op een avondje uit. Zoals altijd trekt hij zijn favoriete kleren aan, kijkt op zijn telefoon en zorgt ervoor dat zijn gezicht en haar in orde zijn. Als laatste stap verstuift hij zijn geur om hem extra zelfvertrouwen te geven. Hij heeft geen idee waar de nacht hem zal brengen, maar hij is op alles voorbereid. Fast-forward naar later op de avond en Cristiano ademt uit op zijn balkon, de skyline van de stad glinstert achter hem. Hij merkt de maan op en is verrast als deze aan zijn voeten landt. Wat daarna komt is niet van deze wereld, want Cristiano bestuurt de maan door zijn ongeëvenaarde voetbalvaardigheden. Cristiano Ronaldo is eigenaar van de nacht.

Volgens Cristiano: “Het was erg leuk. De film heeft een opgewekte en leuke sfeer en het feit dat ik aan deze campagne kan toevoegen waar ik goed in ben, maakt alles gemakkelijker”.

Optimistische geur

CR7 Game On maakt deel uit van de houtachtige, fruitige geurfamilie en is een verslavende, gewaagde en optimistische geur – perfect voor de jonge man die wil opvallen. Gepositioneerd als een ongedwongen avondgeur, is de geur verrijkt met kardemom en tonkaboon, die zich combineren met de houtachtige noten van kasjmier, wat resulteert in een warme sensualiteit. De sterke houtsoorten worden versterkt door een zoete toets, met een sterke intensiteit om de hele nacht buiten te blijven. Toen hem werd gevraagd naar de geur, zei Cristiano: “De geur ruikt niet alleen geweldig, hij is ook langdurig en blijft de hele nacht bij je. Het is een geur waardoor je je goed voelt over jezelf en waarmee je je kunt onderscheiden van de rest.”

Herinnerend aan de avond, is CR7 Game On ingekapseld in een donkere en ondoorzichtige fles, maar met een lichte doorschijnendheid die een glimp van de geur mogelijk maakt, versierd met het zilveren CR7-logo en het merk Game On gemarkeerd in neonoranje. Bovenop de CR7-reliëfschouders zit een zwart-zilveren pet die wordt gekenmerkt door de iconische CR7 ‘winnende’ pose. Verpakt in een opvallende soft-touch opvouwbare doos, met een gewaagde zwart-wit afbeelding van Cristiano Ronaldo, kunnen fans worden geïnspireerd door zijn zelfverzekerde houding. Zoals Cristiano opmerkt, versterkt en benadrukt het ontwerp de belangrijkste kenmerken van het parfum.

Eden Parfums

Door opnieuw samen te werken met Eden Parfums, is dit de derde geur die het CR7-assortiment vergezelt. Na de lancering in 2017 van zijn eerste, sportieve CR7-geur en de lifestyle-gerichte CR7 Play It Cool van 2019, komt de informele avondgeur van CR7 Game On.

Stella Vassiliades, Marketing Director van Eden Parfums zegt over de nieuwe geur: “We zijn erg verheugd om opnieuw met Cristiano Ronaldo samen te werken om een ​​nieuwe dimensie aan zijn geuraanbod te geven. Cristiano bracht zijn optimistische geest in de samenwerking door te schitteren in een dynamische campagnevideo en geurnoten te selecteren die hem en zijn fans het vertrouwen geven om aan te pakken wat de avond brengt.”

De verschillende facetten van Cristiano Ronaldo’s wereld.

De CR7-geurlijn werd opgericht in 2017 en heeft wereldwijd succes gehad en wordt wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Sinds de conceptie is de lijn uitgebreid tot drie geuren, die een kijkje bieden in de verschillende facetten van Cristiano Ronaldo’s wereld.

CR7 Game On is verkrijgbaar op cristianoronaldo.com en Bol.com in drie formaten (30 ml, 50 ml, 100 ml). De collectie omvat een douchegel (verkrijgbaar in cadeausets), plus een bodyspray. Er zijn drie cadeausets beschikbaar.

Pay for the scent, not the brand

Geef een reactie