Rolls-Royce Black Badge Ghost

Rolls-Royce Black Badge Ghost

Rolls-Royce heeft onlangs de Black Badge Ghost onthuld. Volgens het merk is het nieuwe model de ‘zuiverste’ en meest ‘technologisch geavanceerde’ Black Badge- tot nu toe

Updates

De Black Badge Ghost heeft een reeks updates ondergaan, die de interesse van Rolls-Royce-fans zal wekken. Het nieuwe model gebruikt dezelfde twin-turbo 6,75-liter V12-motor als zijn voorganger, maar is versterkt om een ​​fors koppel van 592 pk en 900 Nm te produceren. Het stelt de Black Badge Ghost dan ook in staat om in slechts 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u te versnellen. Als je denkt dat, dat niet zo spectaculair is, houd er dan rekening mee dat dit een voertuig van 2,5 ton is waar we het over hebben.

Transmissie en gas-pendaal zijn ook bewerkt, zodat bestuurders een beter contact met-en directheid van de power van de Black Badge Ghost kunnen verwachten.

45 kilo verf

Klanten kunnen bij het ontwerpen van hun auto kiezen uit de 44.000 ‘ready-to-wear’-kleuren van Rolls-Royce, maar er is ook de mogelijkheid om een ​​geheel unieke, op maat gemaakte tint te creëren. Het merk heeft echter medegedeeld dat een overgrote meerderheid van zijn klanten voor dit specifieke model heeft gekozen voor het kenmerkende zwart – dat in totaal 45 kg verf gebruikt. Rolls-Royce zegt dat dit het ‘donkerste zwart’ van de auto-industrie is, dat met de hand is gepolijst door een team van vier vakmensen.

Composite Wielen

De Spirit of Ecstacy en Pantheon Grille hebben beide updates gekregen, met een verdonkerd chroomelektrolyt. Om de buitenkant af te ronden, heeft de Black Badge Ghost ook 21-inch composite wielen, speciaal ontworpen voor dit model.

Interieur van de Black Badge Ghost

Naar goed Rolls-Royce gebruik zijn kosten noch moeite gespaard voor het interieur van de Black Badge Ghost. De materialen die hier worden gebruikt, spreken meer tot rustig vertrouwen dan een openlijke verklaring. Houten elementen zoals zwarte Bolivar vormen de basislaag en vormen een aanvulling op andere materialen zoals de met hars gecoate koolstof. Over het algemeen is de esthetiek trouw aan de ontwerpfilosofie van Rolls-Royce voor de Black Badge Ghost: “Post Opulent”.

De Black Badge Ghost is nu voor een schammele € 1.295.904 te koop bij Rolls Royce

Geef een reactie