The Batman is meest verwachte film van 2022

The Batman is meest verwachte film van 2022

The Batman staat bovenaan IMDb’s lijst met meest verwachte films van 2022

Matt Reeves’ The Batman stond eigenlijk voor dit jaar gepland (2021, de DC-film zou oorspronkelijk in juni en daarna in oktober in première gaan. Door vertragingen in de productie als gevolg van het coronavirus en aanvullende planningswijzigingen van Warner Bros. is de film echter verschoven naar maart 2022. Het lijkt waarschijnlijk dat deze datum zal blijven bestaan.

The Batman is slechts één van de vele DC-films die voor volgend jaar zijn gepland, maar het is verreweg de grootste hype. Met in de hoofdrol Robert Pattinson als de Caped Crusader.

De film is beschreven als een back-to-basics detectiveverhaal dat zich afspeelt, tijdens het tweede jaar van Bruce Wayne als de Dark Knight van Gotham. De stad is opgeschrikt door een reeks moorden en het is aan Batman om de verantwoordelijke persoon op te pakken: The Riddler (Paul Dano) – die traditioneel wordt afgeschilderd als een grappende slimme idioot – is in The Batman opnieuw bedacht als een psychotische seriemoordenaar, geïnspireerd door de beruchte Zodiac Killer. . De Batman heeft ook een aantal ondersteunende personages uit de strips, zoals Commissioner Gordon (Jeffery Wright), Catwoman (Zoe Kravitz) en de Penguin (Colin Farrell).

Warner Bros. heeft blijkbaar zoveel vertrouwen in de vooruitzichten van de film, dat er al twee spin-offs van HBO Max in de maak zijn, gericht op zowel de Gotham PD als Penguin.

batman

Beste Batmanfilm ooit

De Batman-producer Dylan Clark onthult het uiteindelijke doel van de aankomende film van Matt Reeves: de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan overtreffen als de beste Batman-film ooit gemaakt.

De aankomende Batman-film was oorspronkelijk bedoeld als een solo-uitje voor Ben Affleck, hoewel hij uiteindelijk stopte met het project en Matt Reeves van Planet of the Apes aan boord werd gehaald om te regisseren. Hij herwerkte het script om zich te concentreren op een jongere Bruce Wayne, geïnspireerd door de stripverhaallijn van Year One, en koos er ook voor om zich meer te concentreren op de detectivekant van het personage.

Nieuwe website voor The Batman

Er is een nieuwe website voor The Batman; rataalada.com die bezoekers uitdaagt om een ​​reeks raadsels te beantwoorden en geeft verschillende beloningen als alle drie de raadsels goed zijn beantwoordt.

Let Op !, The Riddler zal je beschimpen.

riddler

Geef een reactie